Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Eggdrop All eggdrop related questions

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 05-30-2006, 04:17 AM   #1
pstruh
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 2
Default dzsbot + eggdrop problem

Hi,
I have problem with dzsbot, ioftpd is running as windows service, windrop and dzsbot is runnign too, but on irc channel when i use command ect. !who sitebot displayed me this error:
ERROR: initialization failed (is ioFTPD running?)
Command Successful.

in etc. !bw command this error:
[BW] + Uploaders: initialization@ERROR:kb/sec - Leechers: (is@failedkb/sec - Idlers: ioFTPD - Total: @running?)kb/sec

Can you hepl me how to fix this error ?
thanks
pstruh is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2006, 06:10 AM   #2
pstruh
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by pstruh
Hi,
I have problem with dzsbot, ioftpd is running as windows service, windrop and dzsbot is runnign too, but on irc channel when i use command ect. !who sitebot displayed me this error:
ERROR: initialization failed (is ioFTPD running?)
Command Successful.

in etc. !bw command this error:
[BW] + Uploaders: initialization@ERROR:kb/sec - Leechers: (is@failedkb/sec - Idlers: ioFTPD - Total: @running?)kb/sec

Can you hepl me how to fix this error ?
thanks
problem solved.....
pstruh is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
command, dzsbot, error, ioftpd, running

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:16 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)