Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Eggdrop All eggdrop related questions

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 11-07-2005, 01:00 AM   #1
OpEn_FiRe
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 4
Default Windows 2003 problem

My windrop wont start at Windows 2003 Web, and i know it is configured right because i can run it in other machines that doesnt run 2003 web, does anyone have had this problem and know a way to fix it. I also tryed to change the version of windrop but nothing changed. I dont even get an error the program dont even start.
Or perhaps can tell me if there's a sitebot like iobanana that would run in different machine than ioFTPD.
OpEn_FiRe is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2005, 02:54 AM   #2
EwarWoo
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 462
Default

Run it from a command promt and you will get an error.
EwarWoo is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2005, 11:44 AM   #3
OpEn_FiRe
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 4
Default

it doesnst even start... i run it and there is no message, nothing, it is like if i havent run it
OpEn_FiRe is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2005, 11:51 AM   #4
ko0ky
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 28
Default

Quote:
Originally Posted by OpEn_FiRe
My windrop wont start at Windows 2003 Web, and i know it is configured right because i can run it in other machines that doesnt run 2003 web, does anyone have had this problem and know a way to fix it. I also tryed to change the version of windrop but nothing changed. I dont even get an error the program dont even start.
Or perhaps can tell me if there's a sitebot like iobanana that would run in different machine than ioFTPD.
dont know if this helps, but I run eggdrop just fine from a win2k3 box. Never once had any problems with the bot. But I think im using eggdrop.win32 not windrop if there's even a difference.
ko0ky is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2005, 03:04 PM   #5
OpEn_FiRe
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 4
Default

I can also run it in my own machine that runs win2003 Standard. but I will look for eggdrop.win32 and test it. Thx for the help

eggdrop.win32 didnt work. i guess it is a cygwin problem. Is there any kind of io sitebot that doesnt need an eggrop to run?
OpEn_FiRe is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
2003, run, start, web, windows

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:39 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)