Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Eggdrop All eggdrop related questions

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 10-13-2005, 10:35 AM   #1
Bodzio
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3
Default eggdrop.exe does not run after eggdrop -m

Hej. Yea, i have this problem with Windrop 1.6.13 and dZSbot 1.15. With Windrop 1.6.17 with ioBanana 2 i have eggdrop.exe in process in my Windows XP after eggdrop -m :|
So the question is why eggdrop.exe want not run with dZSbot ?

Code:
(...)
[17:31] Launching sitebot (v1.15) for ioFTPD...
[17:31] Sitebot online!


STARTING BOT IN USERFILE CREATION MODE.
Telnet to the bot and enter 'NEW' as your nickname.
OR go to IRC and type:  /msg nick hello
This will make the bot recognize you as the master.

You have installed modules but have not selected an encryption
module, please consult the default config file for info.
(...)
...Thats all only
Bodzio is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2005, 10:49 AM   #2
Bodzio
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3
Default

OK i found problem, had to uncomment loadmodule blowfish line.

Regards.
Bodzio is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
bot, dzsbot, eggdrop.exe, run, sitebot

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:39 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)