Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Eggdrop All eggdrop related questions

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 09-10-2005, 10:32 AM   #1
magicninja
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4
Default Windrop TCL error.

Ok. running ioFTPD V.5.85, ioBanana V20, and Windrop V1.41. when starting the bot up i get this error.

Tcl Error in file 'eggdrop.conf' "
could not read "c:/ioFTPD/logs/ioFTPD.log": no such file or directory
while executing
"filesize $ioBvar(iolog)"
invoked from within
"set lastoct [file size $ioBvar(iolog)]"
(file "scripts/ioBanana.tcl line 316)
"source scripts/ioBanana.tcl"
(file "eggdrop.conf" line 1032)
* CONFIG FILE NOT LOADED (NOT FOUND, OR ERROR)

Ive checked and the ftpd is making the ioFDPD.log file and looks like its making all the necessairy information in it.

Any help would be appreeciated, and thanks in advance.
magicninja is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2005, 10:52 AM   #2
elimenar
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 4
Default

Does the file "ioFTPD.log" in "c:/ioFTPD/logs/" exist?
If the file doesn`t exist, you will have to login to your ftp to create the ioFTPD.log. Then you can start your windrop.
elimenar is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2005, 10:55 AM   #3
magicninja
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4
Default

Yes, that was the first thing I checked. I read it and the ioftpd is making entrys like it should be, just the tcl/windrop that isnt seeing it for some reason.
magicninja is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2005, 11:03 AM   #4
elimenar
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 4
Default

When the file exists and you have not entered a invalid directory for the ioFTPD.log file I don`t know which is the problem.
elimenar is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2005, 11:07 AM   #5
magicninja
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4
Default

Out of the ioBanana.tcl in the FILES section

set ioBvar(iolog) "c:/ioFTPD/logs/ioFTPD.log"

which is where the ioFTPD.log file is.
magicninja is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2005, 10:11 PM   #6
magicninja
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4
Default

Wooooooooot!

After some more scowering of the forums i found the solution to my problem, guess it was a badly ported windrop or a problem with the tcl interface or something. Installed Bountys SSL enabled Windrop (using older version of eggdrop) and worked beautifully. Thanks for the help elimenar. And
from what i read this is a common problem. Maybe a sticky in the windrop section. Anyways, thanks for the great program guys.
magicninja is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2007, 12:42 PM   #7
hxcracks1
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 3
Default

were is this i need it too
hxcracks1 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
eggdrop.conf, error, file, making, windrop

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:49 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)