Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Caladan's scripts project-zs, sitewho

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 07-29-2004, 11:08 AM   #1
iam
Senior Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 289
Default The nfo disappears on a upload (project-zs)

Does not occur always, but sometimes:

Transferred: thenforlz.nfo 10 KB in 1,18 (8,93 KBps)
PROT P
200 Protection set to: Private.
PASV
227 Entering Passive Mode (***,***,**,***,*,**)
LIST

But thenforlz.nfo s not there
it A disappeared
How fix pleas ?
iam is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2004, 11:37 AM   #2
caladan
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 179
Default

it dont looks like the script is running. maybe ini error?
caladan is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2004, 07:04 PM   #3
iam
Senior Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 289
Default

what ini ?
iam is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2004, 11:11 AM   #4
iam
Senior Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 289
Default

I m the only alone with this bug ?
iam is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2004, 12:10 PM   #5
neoxed
Too much time...
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,326
Default

Which compiler did you use to compile project-zs?
neoxed is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2004, 02:35 PM   #6
iam
Senior Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 289
Default

borland
iam is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
227, entering, private, thenforlz.nfo, upload

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Any new version of FlashSFV possible ?? Partha Software 6 02-06-2004 09:48 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:37 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)