Old 05-24-2004, 06:12 PM   #1
_rage_ thegod
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 40
Default ioa+dzsbot, nuke announces multiple times

running io 5.8.5 and ioa 1.1.3

systempath and virtualpath is in ioftpd.env. before i was using ioa 1.0.5 and it worked as it should.

now the bot is posting a new line for each nukee:

Code:
•00:51:47• (@XXX): -XXX- (-divx-) + divx/some.rls was nuked 1x by someone@nukers - reason: some.reason - nukees: someone@iND (372.15MB)
•00:51:47• (@XXX): -XXX- (-divx-) + divx/some.rls was nuked 1x by someone@nukers - reason: some.reason - nukees: someone@TRiAL (286.10MB)
•00:51:47• (@XXX): -XXX- (-divx-) + divx/some.rls was nuked 1x by someone@nukers - reason: some.reason - nukees: someone@XXXX (65.81MB)
anyone know what im doing wrong here?
_rage_ thegod is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2004, 06:15 PM   #2
neoxed
Too much time...
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,326
Default

The problem is with dZSbot, not ioA. This is the normal behaviour for ioA to write a seperate line for each nukee. It's up to dZSbot to output the nuke announce in a single line.

Check to see that you're using the latest dZSbot and the correct log format in the ioA.cfg...

Thread moved.
neoxed is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2004, 06:34 PM   #3
_rage_ thegod
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 40
Default

restarted eggdrop and that fixed it, weird but oh well, as long as it works
_rage_ thegod is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
@xxx, nuked, nukees, some.reason, someone@nukers

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:44 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)