Old 06-29-2003, 12:13 PM   #1
Kal
Junior Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 11
Unhappy dZSbot problem

Can't get the bot to connect to the site. Also, I'm not sure where in the .tcl file I'm supposed to add the user and password the bot will be using to login.

When the eggdrop connects, it outputs this...

[13:03] Launching sitebot (v0.0.8.3) for ioFTPD...
[13:03] Sitebot online!
[13:03] Userfile loaded, unpacking...
[13:03] === bot: 1 channels, 1 users.

The eggdrop is connected to irc and the only commands that work and !sitebnc and !sitehelp.

Any help would be much appreciated.

Thanks,
-Kal
Kal is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2003, 07:55 AM   #2
ioFAN
Junior Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 12
Unhappy

Yea.... I´ve the same problem.

My problem is that the windrop bot dont connect to the ioFTP

My DZSbot.tcl

set sitename "MyTestBot-1"
set cmdpre "!"
set bnc(LIST) "62.xxx.xxx.xxx:28782"
set bnc(USER) "ioFTPD"
set bnc(PASS) "ioFTPD"
set sections "APPS SVCD VCD 0DAY REQUEST
GAMEZ"

Is that correct?

Plz plz help us...
ioFAN is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2003, 07:09 AM   #3
RebelWolf
Junior Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 27
Default

Guys, those lines are only used to test the bnc's status (up or down) - if u use one, of course - when u issue the !bnc cmd... eggdrop never has to login to the ftp itself.

Kal, try starting ur eggy with -nt args (ie eggdrop.exe -nt yer.conf)
RebelWolf is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2003, 07:15 AM   #4
Ren
Senior Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 111
Default

u are using dzsbot with a correctly configured project-zs correct, or the only thing that will work is BNC cmd's, dzsbot isnt designed to connect to the site, its just like its glftpd counterpart which reads data that the zs puts out, check your ZS 1st
Ren is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2003, 09:45 PM   #5
ioFAN
Junior Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 12
Default

OKAY

My bot join the irc channel. And i type in !help.
IT WORKS !! WOW I`m happy.......

But then i type in !bw or !speed. And unfortunately it dont work
Can anyone please please help me ?
ioFAN is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2003, 08:41 AM   #6
Trooper
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: May 2003
Posts: 30
Default erm

I might be reading you wrong but these are the commands you are using arent they?

!<Sitebotname>Speed Username
!<Sitebotname>bw

Sorry if im miss reading the question.
Trooper is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2003, 05:34 AM   #7
ioFAN
Junior Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 12
Default

thx, but !<sitebotname>speed also !^Assindiaspeed dont work.

:-(
ioFAN is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2003, 02:24 PM   #8
bounty
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 529
Default

for !bw !speed etc.. you need to install sitewho
bounty is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2003, 06:10 PM   #9
ioFAN
Junior Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 12
Default

Hello again,

First problem:

[01:00] --- Loading eggdrop v1.6.12 (Sat Sep 6 2003)
[01:00] Module loaded: dns
[01:00] Module loaded: channels
[01:00] Module loaded: server
[01:00] Module loaded: ctcp
[01:00] Module loaded: irc
[01:00] Module loaded: notes (with lang support)
[01:00] Module loaded: console (with lang support)
[01:00] Module loaded: blowfish
[01:00] Listening at telnet port 11880 (all)
[01:00] Module loaded: uptime
[01:00] Userinfo TCL v1.07 loaded (URL BF GF IRL EMAIL DOB PHONE ICQ).
[01:00] use '.help userinfo' for commands.
[01:00] winident.tcl v1.2 - by FireEgl@EFNet <FireEgl@Windrop.cjb.net> - Loaded.
[01:00] Launching sitebot (v0.0.8.4) for ioFTPD...
[01:00] Sitebot online!
[01:00] IMDB info version 1.4.3 loaded
[01:00] sitestat: loading...
[01:00] sitestat: pressc invoked
[01:00] sitestat: event cycles loaded
[01:00] ftp: attempting to connect...

c:\>

So, it don´t become a connection to the server.

Second problem:

When somebody uploads a movie, the bot dont displays the upload in my Channel.
Tomorrow the bot displayed (ONLY) one upload. But why wont the bot do it all the time?

Plz help


Ps.: Sorry for my english
ioFAN is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2003, 03:34 AM   #10
-=DoBBeR=-
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 298
Default

why do u keep trying to use both sitestat AND dzsbot????
-=DoBBeR=- is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2003, 08:44 AM   #11
ioFAN
Junior Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 12
Default

Is sitestat unnecessary for showing me for example this?.

SiTE- [DEFAULT] + New Release: DIVX/Wrong.Turn.German.DVDRiP.DiVX-SECTOR(/Programme/ioFTPD/site/DIVX/Wrong.Turn.German.DVDRiP.DiVX-SECTOR) by ioFTPD@ioftpd

My Bot dont show me that
ioFAN is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2003, 10:11 AM   #12
ioFAN
Junior Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 12
Default

Ok...........

My ioftpd Server:

ioFTPD-beta4-9-4u + ioA.0.8.0 + ioZS_v1.06 + dzsbot.0.0.8.4

The bot wont show me the new uploads
ioFAN is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2003, 05:54 PM   #13
ioFAN
Junior Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 12
Default

okay other question......

What addons are required for using the dzs bot?
Atm i have ioFTPD-beta4-9-4u + ioA.0.8.0 + ioZS_v1.06 + dzsbot.0.0.8.4

see the last post
ioFAN is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2003, 08:20 PM   #14
-=DoBBeR=-
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 298
Default

u configured dzsbot wrong.. do it again..
-=DoBBeR=- is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2004, 10:31 AM   #15
buffi
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 18
Default

Hi All,
Isnt the bot suppose to log into the ioFTPD in order for it to know that there is a new dir etc???
Like raiden bots?

My bot works, most of the commands do work, but even if it doesnt announce or show the correct BW.

Where do i need to set an account on the bot for it to connect to the ioFTPD?

Thanks
buffi is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
bot, channels, eggdrop, sitebot, [1303]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Flash hangs during transfers slatts General Discussion 5 01-14-2005 07:50 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:59 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)