Old 05-27-2003, 09:03 AM   #1
jakob
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 3
Default dZSbot problem

First of all, nice ftpd
i still have some problems with dZSbot tho.
the bot cant connect to my site for some reason. ioss can connect to the same account.
i would be really happy if anyone can help.


edit: I get no error messages either.
It says:
[16.54] Launching sitebot script (v0.0.8.3) for ioFTPD
[16.54] sitebot online!
jakob is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2003, 12:06 PM   #2
phoenixfr
Senior Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 149
Default

dzbot just reads info froms the logs it doesn't use ftplib.tcl
so this is normal

ioss uses ftplib to perform a site who on the ftp server.
phoenixfr is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2003, 01:11 PM   #3
jakob
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 3
Default

well thx.
Something else is wrong then, because the bot doesnt answer to any command on irc besides !help and !bnc.
And it always say bnc is down when its really up.
but at least i know that wasnt the problem.
jakob is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2003, 04:41 PM   #4
Rats
Junior Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 22
Default

i had problems with the bnc command when i was using ioSS. when i switched to the patched ioftpd 4.6.2u with sitewho.exe and let dzsbot handle all the commands it worked perfectly
Rats is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
connect, dzsbot, error, sitebot, [16.54]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Flash hangs during transfers slatts General Discussion 5 01-14-2005 07:50 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:50 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)