Old 02-09-2008, 05:12 AM   #1
panzerfaust
Senior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 112
Default !cmds wont work, race announces works tho

Hello,

I have recently upgraded to ioFTPD v6.3.5 and ioNinja + nxTools (had been running ioFTPD v5.8.5r + ioBanana v2 for some time now).

Got a problem tho, the sitebot wont respond to !cmds, but it announces races fine, including imdb data. I have copied the bin to ioFTPD/scripts/bin, but i dunno what else to do?

Edit:
Sorted it halfway through, was the mircencryption causing a problem, however, when i try to run !bw it wont reply (it replies on !bnc tho)
and when i run !uptime, it outputs [uptime] + system: %time sitebot: %eggdrop ioFTPD: %ioftpd with the error:
dZSbot error: Unable to execute uptime (child killed: SIGABRT).

and when i do !stats for example, i get this error from the bot:
dZSbot error: Unable to retrieve stats (child killed: SIGABRT).

Help is greatly appreciated, thank you.

Last edited by panzerfaust; 02-09-2008 at 08:35 AM.
panzerfaust is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
error, ioftpd, sigabrt, stats, tho

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:45 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)