Old 05-23-2006, 09:20 AM   #1
Stormv
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 2
Default dZsbot problems

hello a have a litle problem when im trying tog start windrop.


Code:
[16:04] --- Common Initialization Complete ---
[16:04]
[16:04] Tcl error in file 'cicci.conf':
[16:04] invalid command name "ÿþ#"
    while executing
"ÿþ#"
    (file "scripts/dZsbot.tcl" line 1)
    invoked from within
"source scripts/dZsbot.tcl"
    (file "cicci.conf" line 197)
[16:04] * CONFIG FILE NOT LOADED (NOT FOUND, OR ERROR)
My dZsbot.tcl looks like this:
Code:
########################################################
#  This script is part of zipscript-c made by dark0n3  #
#		Ported by B0unTy for ioFTPD community  #
########################################################
# BASIC CONFIG											#
#########################################################
set location(IODIR)			"d:\\Movie\\ioftpd\\ioFTPD"
set location(IOLOG)			"d:\\Movie\\ioftpd\\ioFTPD\\logs"
set location(RULES)			"D:\\Movie\\ioFTPD\\help\\rules.msg"
Help please
Stormv is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2006, 10:46 AM   #2
helenoksen
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 75
Default

what is cicci.conf ?
invalid command name "ÿþ#"
maybe you have some bogus chars in there somewhere, maybe bcoz of the use of a diff. charset..
helenoksen is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2006, 10:49 AM   #3
Stormv
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 2
Default

cicci.conf insted of eggdrop.conf
Stormv is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
ÿþ#, error, file, set, [1604]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:15 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)