Old 01-24-2006, 10:42 PM   #1
Inciter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 4
Default Problem getting dzsbot to start

Here is the begining code
Code:
set location(IODIR)			"C:\ioFTPD\"
set location(IOLOG)			"C:\ioFTPD\log"
set location(RULES)			"C:\ioFTPD\helprules.msg"

set location(NUKESLOG)		"C:\ioFTPD\scripts\ioA\ioA.nuke.log"
set location(UNNUKESLOG)	"C:\ioFTPD\scripts\ioA\ioA.unnuke.log"
set location(CMDSLOG)		"C:\ioFTPD\scripts\ioA\ioACommands.log"
Here is the error with the windrop/eggdrop

Code:
 [22:39] egghttp.tcl API v1.1.0 by strikelight now loaded.
[22:39] Tcl error in file 'eggdrop.conf':
[22:39] could not read "C:ioFTPDlogioFTPD.log": no such file or directory
    while executing
"file size $location(IOLOG)\ioFTPD.log"
    invoked from within
"set lastoct [file size $location(IOLOG)\ioFTPD.log]"
    (file "dZSbot.tcl" line 556)
    invoked from within
"source dZSbot.tcl"
    (file "eggdrop.conf" line 1356)
[22:39] * CONFIG FILE NOT LOADED (NOT FOUND, OR ERROR)
ANy suggestions??
Inciter is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2006, 04:35 AM   #2
EwarWoo
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 462
Default

You've messed up the setting pointing to the ioftpd.log file which is on line 556 of dzsbot.tcl.
I know these errors contain code but thats bits in pretty much plain english, did you even read the error?
EwarWoo is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2006, 05:44 AM   #3
Inciter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 4
Default

Yes i did because i get the same error with iobanna even if i do specify the path right such as / instead of \ cause on windows tcl can read \.
Inciter is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2006, 06:31 PM   #4
hermit87
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3
Default

me to same problem...even with iob
hermit87 is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2006, 02:07 AM   #5
EwarWoo
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 462
Default

Code:
set location(IODIR)			"D:/ioFTPD"
set location(IOLOG)			"D:/ioFTPD/logs"
set location(RULES)			"D:/ioFTPD/help/rules.msg"
# need ioA 1.0.5+
set location(NUKESLOG)		"D:/ioFTPD/scripts/ioA/ioA.nuke.log"
set location(UNNUKESLOG)	"D:/ioFTPD/scripts/ioA/ioA.unnuke.log"
set location(CMDSLOG)		"D:/ioFTPD/scripts/ioA/ioACommands.log"
In the config you pasted you have for some reason changed to the other type of slash, \.

That will be why its not working.
EwarWoo is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2006, 09:58 AM   #6
Inciter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 4
Default

Code:
 [06:57] Tcl error in file 'eggdrop.conf':
[06:57] could not read "C:/ioFTPD/logs/ioFTPD.log": no such file or directory
    while executing
"file size $ioBvar(iolog)"
    invoked from within
"set lastoct [file size $ioBvar(iolog)]"
    (file "scripts/ioBanana.tcl" line 315)
    invoked from within
"source scripts/ioBanana.tcl"
    (file "eggdrop.conf" line 1356)
[06:57] * CONFIG FILE NOT LOADED (NOT FOUND, OR ERROR)
If there's no errors above, your bot should show up on IRC soon.
See even if i do change it correctly it sill does not work.
Inciter is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2006, 04:54 PM   #7
hermit87
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3
Default

Try change windrop version to 1.6.16 then it will work...i promise! :P
hermit87 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2006, 10:31 PM   #8
Inciter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 4
Default

Yes i have tryd that i downloaded a precomiled windrop as cygwin does not want to compile the eggdrop foir some reason but if you have a precompiled version i could get that works that would b wonderful.
Inciter is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2007, 09:04 PM   #9
dmixx
Junior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2
Default

Bump, I have this same issue. Any Clues ?
dmixx is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2007, 08:09 AM   #10
hxcracks1
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 3
Default

me to i have searched for a fix for this problem going crazy i been on it for 2 days anyone could help me out i would like to no how to fix this or if i have to start over what ioiFTPD and ioBannana and Windrop versions do i need to get these 3 programs to run smooth any help whould be great cheerz
hxcracks1 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
eggdrop.conf, error, file, set, [2239]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:46 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)