Old 05-10-2005, 08:34 AM   #1
TheScorp
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 5
Default Problems with UploadComplete dZSbot vs Iobanana

Hi!

I am having problems with getting the oncompleteupload thingie to work, and I thought it could have something to do with me having two lines in the cfgs.

One of them is the TCL thingie, and another is for Iobanana to put the Complete sign on them. And the strange thing is, iobanana works, but the tcl does not.

Anyone having the same problems?



OnUploadComplete = EXEC ..\scripts\ioBanana.exe upload
OnUploadComplete = TCL ..\scripts\nfourl.itcl

TheScorp is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2005, 06:30 PM   #2
FTPServerTools
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 543
Default

You probably forgot to follow the instructions of iobanana properly and dint set your environment variables (step 4 I think) and probably you forgot youe step 7 in the !free stuff... Check ioBanana.html and follow it, dont think you can leave out a step.
FTPServerTools is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2005, 12:15 AM   #3
TheScorp
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 5
Default Re: Problems with UploadComplete dZSbot vs Iobanana

Thanks.

I will look through the files when I come home from work again.
TheScorp is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
iobanana, problems, tcl, thingie, upload

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:10 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)