Go Back   FlashFXP Forums > > > >

ADDiCT's scripts sitewho.exe, ioGroups, ioGui, ioLimitTransfers, ioSecureAdduser

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 11-01-2004, 02:39 PM   #1
Takkero
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4
Default sitewho.exe doesnt work fine!!

well....

that's da problem:

when i write !speed <username>
the bot write:

(if user is idle)

Inferno- [SPEED] User @has is been idle @ for kb/sec
Inferno- [SPEED] 0@uploads, is 0 downloads @ kb/sec

(if user is uploading)

-Inferno- [SPEED] + Takkero@is is uploading yu-gi-oh! @ Episode kb/sec
-Inferno- [SPEED] + Takkero@has is been idle @ forkb/sec
-Inferno- [SPEED] + 1@uploads, is 0 downloads @ kb/sec

in simple words the exe doenst respect the templates!!!!

how to solve it?

i try to ask to addict but he dont help me!

Takkero
Takkero is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2004, 04:17 PM   #2
dEf
Junior Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 17
Default

use the templates that come with dzsbot, they are working well
dEf is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
idle, inferno-, kb/sec, user, [speed]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:26 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)