Go Back   FlashFXP Forums > > > >

ADDiCT's scripts sitewho.exe, ioGroups, ioGui, ioLimitTransfers, ioSecureAdduser

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 2 votes, 1.00 average. Display Modes
Old 01-04-2004, 02:46 PM   #1
MonsterDK
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 21
Default ioGUI error Problem

Hi,

Anyone can please help me sort this annoying problem. I have installed ioGUI to the manual guides.

When I use ioGUI to to log into the site I get this error message in a box, which apears many times box after box......

Error is...
Error in WReceive Telnet() at line 29 : Subscription out or range (9)

I click the box and the error box goes away but there is plainly a problem,, anyone please help.

Many thanks in advance!

MonsterDK
MonsterDK is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2004, 03:01 PM   #2
ADDiCT
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 517
Default

version of ioFTPD ?
hide_self set to 0 or 1 ?
ADDiCT is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2004, 05:34 PM   #3
MonsterDK
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 21
Default RE: ioGUI error Problem

Quote:
Originally posted by ADDiCT
version of ioFTPD ?
hide_self set to 0 or 1 ?
ioFTPD 5-3-0r Upgraded .exe to ioFTPD 5-3-9r

So version is 5.3.9..... where is hide_self located... could not find it... maybe was looking in wrong place

regards
MonsterDK
MonsterDK is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2004, 11:48 AM   #4
MonsterDK
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 21
Default please help

Anyone help please. This message is driving me nuts.

TIA,

MonsterDK
MonsterDK is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2004, 04:39 AM   #5
Zer0Racer
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 703
Default

It's in ioGui.ini.
Zer0Racer is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2004, 12:41 PM   #6
MonsterDK
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 21
Default

Quote:
Originally posted by ADDiCT
version of ioFTPD ?
hide_self set to 0 or 1 ?
Its set to ...
hide_self = 0


Anyone know this problem and how to sort it please ?? its still happening

TIA,
MonsterDK
MonsterDK is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2004, 01:45 PM   #7
Zer0Racer
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 703
Default

I got that exact problem in ioGui v1.1.23. Happened when nobody was logged in besides the admin accounts for ioGui. Solved it by setting Hide_Self = 1. Did you even try that? Was fixed in ioGui v1.1.24 though. If nothing works, use ioGuiWho instead of telnet who.
Zer0Racer is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2004, 01:48 PM   #8
MonsterDK
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 21
Default

Quote:
Originally posted by Zer0Racer
I got that exact problem in ioGui v1.1.23. Happened when nobody was logged in besides the admin accounts for ioGui. Solved it by setting Hide_Self = 1. Did you even try that? Was fixed in ioGui v1.1.24 though. If nothing works, use ioGuiWho instead of telnet who.

ok will try thanks!
MonsterDK is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
box, error, iogui, problem, telnet

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:44 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)