Go Back   FlashFXP Forums > > > >

ADDiCT's scripts sitewho.exe, ioGroups, ioGui, ioLimitTransfers, ioSecureAdduser

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 02-24-2004, 06:51 AM   #91
TigerWutz
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 26
Default

k
i disabled the windowname in my ini
;WindowName = 'ioFTPD' # Window Name (for scripts to send messages to ioFTPD)

and than it works fine!
TigerWutz is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2004, 12:03 PM   #92
toki
Senior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 221
Default

hmms jeah but needed restart instead of rehash here...

k... when someone dl it crashed on 5.8.1r

now 5.8.2r works but takes 2-4 seconds more time for output.
toki is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2004, 05:46 PM   #93
-=DoBBeR=-
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 298
Default

Quote:
Originally posted by TigerWutz
k
i disabled the windowname in my ini
;WindowName = 'ioFTPD' # Window Name (for scripts to send messages to ioFTPD)

and than it works fine!
in what ini did u find that line? cant seem to find it anywhere in my ioftpd dir
-=DoBBeR=- is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2004, 06:22 PM   #94
Mouton
Posse Member
Ultimate Scripter
ioFTPD Administrator
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1,956
Default

Quote:
Originally posted by TigerWutz
k
i disabled the windowname in my ini
;WindowName = 'ioFTPD' # Window Name (for scripts to send messages to ioFTPD)

and than it works fine!
That's the wrong line... That's why.
The good one is now in the upgrade thread.
Mouton is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2004, 01:46 PM   #95
odd
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 273
Default

My sitewho just stoped working I think.
Ive tryed with M flag and none M flag but still always show following:


[20:33:46] site xwho
[20:33:46] 200-,--------------------------------------------.
[20:33:46] 200-| There are no users online at the moment. |
[20:33:46] 200-`--------------------------------------------`
[20:33:46] 200 Command successful.
[20:33:49] site who
[20:33:49] 200-,--------------------------------------------.
[20:33:49] 200-| There are no users online at the moment. |
[20:33:49] 200-`--------------------------------------------`
[20:33:49] 200 Command succesful.
[20:33:51] site swho
[20:33:51] 200-,--------------------------------------------.
[20:33:51] 200-| There are no users online at the moment. |
[20:33:51] 200-`--------------------------------------------`
[20:33:51] 200 swho Command successful.
[20:33:53] site xwho
[20:33:53] 200-,--------------------------------------------.
[20:33:53] 200-| There are no users online at the moment. |
[20:33:53] 200-`--------------------------------------------`
[20:33:53] 200 Command successful.
[20:33:54] site who
[20:33:54] 200-,--------------------------------------------.
[20:33:54] 200-| There are no users online at the moment. |
[20:33:54] 200-`--------------------------------------------`
[20:33:54] 200 Command succesful.


I havent even touch my ioFTPD since the last time my sitewho worked. This happend over the night.

After I restarted ioFTPD.exe it worked again, strange

ioFTPD 5.8.4r
sitewho 1.0.13
odd is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2004, 06:28 PM   #96
Unique
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 231
Default

Mm looing for latest version of this script.
Its not on ioftpd scripts section, its not in this thread..

I saw some files on addicts www
http://home.no.net/addict99/files/

but its 1.0.9... theres an exe too, dunno which version.
Either way i was looking for this feature:
"ability to show hidden users (for siteops)"
Where can i set which users may see hidden users using normal site who?

I could use the showhidden addon, but then i need to make a new site command again :/
Unique is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2004, 02:53 AM   #97
ADDiCT
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 517
Default

My apologies, I haven't posted SiteWho in the scripts sections yet, because i wanted to fix all the broken thingies, but it has been dragging on for a while.

In the meantime, i uploaded 1.0.13 on my webspace again, but use it at own risk

Showing or hiding hidden users is done by commandline argument "show_hidden_users" as first parameter. At the moment, i don't see any way to do this without a second sitecommand. I'll might add a feature for your needs in 1.0.14 as well.
ADDiCT is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2004, 08:04 AM   #98
Unique
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 231
Default

The unregged version of ioftpd still doesnt work at all with sitewho, or any script using that method. Its either mayor slow and half working, or not working at all.
Ive had this on several boxes

now its gaying about
[L] site who
[L] 200-.-------------------------------------------------------------------.
[L] 200-| There are no users connected at the moment. |
[L] 200-`-------------------------------------------------------------------'
[L] 200 Command successful.

again.
While there're certainly people on.. swho tells it right.
I just upgraded (my previous slow working which suddenly stopped working version) sitewho to latest, and its the same.
Config seems right, so i guess its still a bug from ioftpd (seeing it hasnt been updated in months)
Unique is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2004, 09:02 AM   #99
ADDiCT
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 517
Default

Any problems u had before won't be fixed in 1.0.15 since none of the SHMEM code changed. There seemed to be some problem with my translated-from-c-to-vb SHMEM code, which caused earlier version of ioFTPD to crash, and 5.8.4 to hang. Since ioFTPD 5.8.5r, there are no more crashes or hanging scripts.

Current solutions:
- upgrade to 5.8.5r   (hours/days)
- wait for a public 5.8.5u (or newer) version   (weeks?months?)
- wait until i make a C++ version   (months.)
ADDiCT is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2004, 09:12 AM   #100
Unique
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 231
Default

Ok thanks for the info
Unique is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2005, 03:23 PM   #101
maX1mus_2
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 43
Default

Hi!
I have a problem:
I´ve sucesfully hidden dirs from showing in !bw but user Uploading in that dir is shown when i do SITE WHO.
Have i missed someting? :\

Regards - max
maX1mus_2 is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2005, 09:36 PM   #102
EwarWoo
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 462
Default

Are you a siteop onsite and do you have it set to show hidden users to siteops? (I think thats the default set-up)
EwarWoo is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2005, 12:40 AM   #103
maX1mus_2
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 43
Default

I have both siteop and non-siteop accounts.
The problems is when someone Upload in pre-dir, it should be hidden
/GROUPS/*
Cause i dont want to hide user or group, cause then we cant se when they upload outside pre-dir.
maX1mus_2 is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2005, 11:08 AM   #104
srtu
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 24
Default

i have add these to ioftpd.ini:
[Scripts]
who = EXEC ..\scripts\sitewho.exe template=2 all
xwho = EXEC ..\scripts\sitewho.exe show_hidden_users

but i diddn´t have the [Scripts] in my ini, so i put it on the bottom
i always get Command not understood
i also override the default 'site swho' command and here it works
any ideas?
srtu is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2005, 11:16 AM   #105
ADDiCT
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 517
Default

the old [Scripts] section got renamed to [ftp_custom_commands] a few io versions back

putting it at the bottom will only place it in the last ini subsection, [Http_Permissions]
ADDiCT is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
mapping, memory, output, technique, version

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:38 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)