Go Back   FlashFXP Forums > > > >

ADDiCT's scripts sitewho.exe, ioGroups, ioGui, ioLimitTransfers, ioSecureAdduser

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 2 votes, 1.00 average. Display Modes
Old 07-08-2006, 01:55 PM   #1
mr.babek
Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 82
Default Cant get it to work

Hello , I just registered and installed IOFTPD today. But for some reason ioGUI 2.0.6 will not start at all when using ioFTPD 5.8.5r

it says:

[2] site ioGuiExt
[2] 200 ERROR: No command specified.

I tried both the exe and the script

ioGuiExt = EXEC C:\FtpMain\IOftpd\scripts\ioGUI\ioGuiext.exe

ioGuiExt = TCL C:\FtpMain\IOftpd\scripts\ioGUI\ioGuiExt.itcl

And added the level for use


ioGuiExt = M

all as told in the helpfile

I allso added the 2 ocx files from the dl section in the ioGUI dir

MSCOMCTL.OCX and MSWINSCK.OCX

I can start ioGUI2 , it will log in, but it wont show any activity nor can I import users and groups

it just wont work, have you got any tips?

Last edited by mr.babek; 07-08-2006 at 03:21 PM.
mr.babek is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2006, 06:28 PM   #2
ADDiCT
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 517
Default

Quote:
Originally Posted by mr.babek
[2] site ioGuiExt
[2] 200 ERROR: No command specified.
This is actually a good sign, the serverside script is working. Try "site ioGuiExt who" and your should see a list of online users.

Seeing that [2] prefix makes me assume that you ran the command in an FTP client. Try the same command in the "console" tab in ioGui and see what it outputs there. Are you logging in with a master account (flag +M) when using ioGui ?
ADDiCT is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2006, 03:01 AM   #3
mr.babek
Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 82
Thumbs up

Hey TNX!

That who command for some reason did the trick. The only stuff it does not show now is stats, is that normal ?

other from that this makes this ftpd neat ! .. I have been using raiden for years , but this is kickass!

Got any tips what scripts could be useful ( I do not have an irc bot, and installed the ioBANANA package)

BTW, I just noticed one weird thing, when I run iogui under a master system account, my "normal" login which has logins set to -1 is only allowed to login 1x , at the second login I get this message:

[THUiS (LaME)] 220 FTP Server ready.
[THUiS (LaME)] USER XXXXXX
[THUiS (LaME)] 331 Password required for XXXXX.
[THUiS (LaME)] PASS (hidden)
[THUiS (LaME)] 530 Login failed: Maximum concurrent connections for single host reached.
[THUiS (LaME)] Retrying after 30 seconds for THUiS (LaME)

When I quit ioGUI this problem is gone

Regards, and thanks for the quick answer!

Last edited by mr.babek; 07-09-2006 at 03:46 AM.
mr.babek is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2006, 06:03 AM   #4
ADDiCT
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 517
Default

Check the error message:
530 Login failed: Maximum concurrent connections for single host reached.

The first thing ioFTPD does, is check the connections per IP. For that, it uses \etc\Hosts.Rules. If the default policy is set to "POLICY ACCEPT 3" for example, it will only accept 3 connections per IP, even if they all login with an account that has unlimited logins. Most people will allow more connections for administrative use. For example:
Code:
POLICY ACCEPT 3
CLASS  ADMIN  -1

ACCEPT  I 127.0.0.      ADMIN   -1
ACCEPT  I 192.168.0.    ADMIN   -1
ACCEPT  I 212.123.53.47 ADMIN   -1
This allows unlimited connections from the "ADMIN" class, in this example: localhost (127.*), LAN (192.168.*) and the fixed IP of an administrator.
ADDiCT is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2006, 06:55 AM   #5
mr.babek
Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 82
Default no ssl connect

Hi Addict, I installed SSL on the server but there is no way ioGUI connects via SSL
I used winsslwrapper. The site is configged with ssl3 and implicit connections (I also tried explicit)
The site just wont accept TLS, is there any other way to config?

Regards
mr.babek is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
added, iogui, ioguiext, start, [2]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:30 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)