Go Back   FlashFXP Forums > > > >

! Other Scripts Support Support for all other scripts...

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 07-17-2006, 03:04 PM   #1
Combat
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 3
Default 0Kb files on upload

When uploading we keep getting 0Kb files.
and when that happend with sfv file B0ntYs zipscript generate error message.
Why do we get those 0Kb files? happends to rar files aswell as nfo files..
not ALL files, just some of them.

Please help me!
Combat is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2006, 04:44 AM   #2
EwarWoo
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 462
Default

1. Network error.
2. Whoever it is is out of credits on source.
With either of those the client prepares the file but can't actually transfer it, so you have a 0byte.
And it doesn't fail per se cos it never really starts transferring so it doesn't trigger the zipscript.
EwarWoo is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2006, 05:59 AM   #3
Combat
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by EwarWoo
1. Network error.
2. Whoever it is is out of credits on source.
With either of those the client prepares the file but can't actually transfer it, so you have a 0byte.
And it doesn't fail per se cos it never really starts transferring so it doesn't trigger the zipscript.
Then its network error, is it anything i can do?
Combat is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2006, 06:58 AM   #4
EwarWoo
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 462
Default

Possibly a port issue.
1. Do you have all possible ports openned up? If N open 'em.
2. Are you certain nothing else is using the ports? If N change port range and see 1.
Open up a command prompt and "netstat /a" will show you what ports are in use from your machine to assist in answerring 2.
EwarWoo is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2006, 05:41 AM   #5
Combat
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by EwarWoo
Possibly a port issue.
1. Do you have all possible ports openned up? If N open 'em.
2. Are you certain nothing else is using the ports? If N change port range and see 1.
Open up a command prompt and "netstat /a" will show you what ports are in use from your machine to assist in answerring 2.
Ok, thx! i have changed ports without luck.
And i dont use a router, just the regular win firewall.
I will try to check my ports, thx for the help!
Combat is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2006, 04:04 AM   #6
EwarWoo
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 462
Default

Windows firewall could well be the issue. Disable it and get a real software firewall and you could find things improve.
EwarWoo is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
0kb, aswell, files, rar, upload

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:37 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)