Old 07-29-2004, 04:02 PM   #1
f0xn3t
Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 55
Thumbs up EPGuru

Hi everybody out there

I started developing !ep script for IRC which is originally based on the script by ThEdGE, but his script was really full of bugs and, imho, was uncomfortable.
It's programmed in TCL...

The page with download link and list of features and change log is here: http://epguru.wz.cz
... or you can download it form here: http://www.ioftpd.com/scripts/script.php?id=131

Since version v2.0 it has newly TVShowsonDVD.com integration


I plan to integrate Tvtome.com guide into it
Now it gets information from epguides.com


If you have any ideas or if you find any bugs write it pls below in this thread
f0xn3t is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2004, 03:40 PM   #2
[HbL]
Junior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 5
Default

I think i found a bug, i changed the config so that the reply's would be sent private message to the user.. But even if another user in my channel types !ep smallville its me who get the answer privatly from the bot?

I set the option to 3=Private Message to user
[HbL] is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2004, 04:07 AM   #3
Bratell
Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 64
Default

I've been looking for something like this!

Great work!
Bratell is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2004, 06:06 AM   #4
rAWfOX
Senior Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 148
Default

awsome.....
rAWfOX is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2004, 07:09 PM   #5
CZ.Fox
Junior Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 3
Default

good job
CZ.Fox is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2004, 07:22 PM   #6
f0xn3t
Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 55
Default

Quote:
Originally posted by [HbL]
I think i found a bug, i changed the config so that the reply's would be sent private message to the user.. But even if another user in my channel types !ep smallville its me who get the answer privatly from the bot?

I set the option to 3=Private Message to user
ok, I will check it :banana:
f0xn3t is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2004, 03:37 PM   #7
f0xn3t
Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 55
Exclamation

HbL: yep, you're right with that bug.

It's caused by a mistake in variables.
But I fixed it so in the next version it's gonna be ok
f0xn3t is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2004, 09:58 AM   #8
f0xn3t
Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 55
Default v2.1 (August 3, 2004)

Here is a new version
---
Latest version: 2.1

Changes:
- Fixed a bug in bot's responses (notice & PM; thx [HbL])
- Customizable epguides.com body (instead of visibility config)
- Some minor code changes
- Fixed a parsing bug (caused problems in numbers of eps & seasons + LAST & NEXT ep info parts -> e.g. Alias)
- Customizable URLs (underlined/non-underlined)
---
f0xn3t is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2004, 10:47 AM   #9
rAWfOX
Senior Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 148
Default

after upgrading i cant get it to work...

[18:50] Tcl error [epguide::trigger]: invalid command name "replacevar"
rAWfOX is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2004, 10:52 AM   #10
-=DoBBeR=-
Senior Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 298
Default

[16:49] Tcl error [epguide::trigger]: invalid command name "replacevar"
same problem here
-=DoBBeR=- is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2004, 12:34 PM   #11
f0xn3t
Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 55
Default v2.2 release

thx for the report, here is a critical update for those who use v2.1...

---
Latest version: 2.2

Changes:
- IMPORTANT-Some code changes (instead of "replacevar" command is used "regsub" now; "replacevar" causes problems)
---
DOWNLOAD
f0xn3t is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2004, 01:06 PM   #12
sjabby
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 20
Default

dosnt work here :/ bot freezes
sjabby is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2004, 01:43 PM   #13
rAWfOX
Senior Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 148
Default

works fine.... but

doing !ep -dvd the bot crashes...
rAWfOX is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2004, 01:56 PM   #14
f0xn3t
Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 55
Default

hehe, interesting... I'll try to find out what's wrong...

sjabby: v2.0 works fine to you?
f0xn3t is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2004, 01:59 PM   #15
sjabby
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 20
Default

nope. no version working
sjabby is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
bugs, download, integration, script, v2.0

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:16 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)