Old 01-11-2005, 02:23 AM   #166
Yip
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 21
Default

Back again Jeza..... and still going mad.... even started to bite my nails now :P
I checked iojstats , all good, i replaced them even, still no go.. only mb up and down are shown. same on site showstats....

besides the stats.itcl, are there any other dependencies that it has to work on ? can it be SSL? , extra port? services? (firedeamon) or something like that making my life hell ?

believe me i checked and checked all.. it just wont work... help !!

Only diff is: ioftpd is not installed on c:\ioftpd on the problem one.... but paths are all changed to f:\ioftpd shouldnt make a diff should it ?

tia
Yip is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2005, 04:58 AM   #167
jeza
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
jeza's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 530
Default

Code:
[R] site showstats
[R] 200- | DAY STATS On PiMPEK 
[R] 200- | Logins..........: 2 
[R] 200- | Logouts.........: 1 
[R] 200- | New Dirs........: 2 
[R] 200- | Deleted Dirs....: 0 
[R] 200- | Pres............: 0 
[R] 200- | Nukes...........: 0                      0 MB 
[R] 200- | Best Group......: ass                    0 MB 
[R] 200- | Leech Kings.....: ass                    0 MB 
[R] 200 Command successful.
do u see something like this on site?
jeza is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2005, 10:19 AM   #168
F30R
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 11
Default

[09:13] ..iojTQ...: CHECKiNG INIT............... bla01
[09:13] ..iojTQ...: OPEN NEW FTP CONNECTiON..... bla01
[09:13] ..iojTQ...: CHECKiNG INIT NOOP.......... bla01 =
[09:13] ..iojTQ...: FTP STATUS.................. bla01 = 1 ->CONNECTED
[09:13] ..iojTQ...: CHECKiNG INIT............... bla02
[09:13] ..iojTQ...: OPEN NEW FTP CONNECTiON..... bla02
[09:13] ..iojTQ...: CHECKiNG INIT NOOP.......... bla02 =

c:\>

so i have 17 sites in my iojTQ ... and dunno why it's buggy when i start if u have any thing to help me i watch ur science

bye and thx for the futur help
F30R is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2005, 01:56 PM   #169
Yip
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 21
Default

I get this:

DAY STATS On *****
Logins..........: 0
Logouts.........: 0
New Dirs........: 0
Deleted Dirs....: 0
Pres............: 0
Nukes...........: 0 0 MB
Best Group......: iND 6309 MB
Leech Kings.....: iND 5298 MB

same with site showstats command....

other sites work, just this one dont...
Yip is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2005, 04:31 PM   #170
jeza
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
jeza's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 530
Default

Yip

there should be '|' as separator

F30R

try diferent site list

else no idea
jeza is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2005, 02:14 AM   #171
Yip
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 21
Default

Quote:
there should be '|' as separator
where ?

on site showstats i get this with a "fresh" iojSTATS.itcl

site showstats
200- | DAY STATS On PiMPEK
200- | Logins..........: 0
200- | Logouts.........: 0
200- | New Dirs........: 0
200- | Deleted Dirs....: 0
200- | Pres............: 0
200- | Nukes...........: 0 0 MB
200- | Best Group......: Trial 538 MB
200- | Leech Kings.....: iND 711 MB
200 Command successful.

you mean that | ? its there

grtz, Yip without nails....
Yip is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2005, 03:22 AM   #172
jeza
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
jeza's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 530
Default

yup that |

a litle strange u have 0 logins,....
check your pah ro ioFTPD.log and ioanukelog and leave this fresh iojstats until tonight and see if it shows something up in chan
jeza is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2005, 03:53 AM   #173
CeZiuM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 4
Default

Quote:
Originally posted by F30R
[09:13] ..iojTQ...: CHECKiNG INIT............... bla01
[09:13] ..iojTQ...: OPEN NEW FTP CONNECTiON..... bla01
[09:13] ..iojTQ...: CHECKiNG INIT NOOP.......... bla01 =
[09:13] ..iojTQ...: FTP STATUS.................. bla01 = 1 ->CONNECTED
[09:13] ..iojTQ...: CHECKiNG INIT............... bla02
[09:13] ..iojTQ...: OPEN NEW FTP CONNECTiON..... bla02
[09:13] ..iojTQ...: CHECKiNG INIT NOOP.......... bla02 =

c:\>

so i have 17 sites in my iojTQ ... and dunno why it's buggy when i start if u have any thing to help me i watch ur science

bye and thx for the futur help
Change your version of windrop.

I had the same thing and i solve the problem by changing my version of windrop.
CeZiuM is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2005, 05:05 PM   #174
F30R
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 11
Default cezium ?

which windrop version do u use ?
F30R is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2005, 07:25 AM   #175
CeZiuM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 4
Default

Try with version before 1.6.13

I don't remember but with version 1.5.xx, it works better.
It depends also with your OS: I'm under windows 2000 pro and the egg crash with a lots of sites (I don't use ioJTQ but i have the same problem with my own script).
A friend test my script under windows xp and it doesn't crash :/

You may test with different version of windrop. That's what i have done.

But the best thing is to have an eggdrop on linux


An other solution can be:
Set the timeout session on all your ioFTPD to 600 seconds
and set the noop timer in ioJTQ to 500 seconds

Maybe the egg does'nt have the time to connect to all sites and the noop_send command is already send by the egg. (I though it was the problem on my scripts but it didn't change anything when i have increased the timeout).
I think a problem with some version of windrop.
CeZiuM is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2005, 02:24 PM   #176
maX1mus_2
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 43
Default

I have 2 problems:
1. My bot can´t connect without M -flag.
Could that be because we use SSL ?

2. Everything except !bnctest works fine for me.
Trials making quota gets transfered to new grp, !passed etc etc works fine.
!site show <user> and
site showstats works fine on all sites.
But when i try transfer credits nothing happens no error mesage nothing.
The bot gets the cmd in partyline but there´s no reaction :\

Help is apreciated,

- maX
maX1mus_2 is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2005, 05:32 PM   #177
jeza
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
jeza's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 530
Default

bot sends noop when all done with connecting
and when no connection to one or more sites that site is added to disabled list and bot skips noop to that site

!transfer

if using blowfish set blow key in private window to bot else no response from bot

bot needs NON SSL acount on site

= !-sitebot *
or smt
jeza is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2005, 05:34 PM   #178
jeza
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
jeza's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 530
Default

!bnctest check if u have right path for ncftpls.exe
jeza is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2005, 12:04 PM   #179
Yip
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 21
Default

I still get 0 logins etc on one site and i kinda give up.. its nice but not most important of the scripts.

I do have a request tho....

on !quotas i already changed the scripts so excluded users are shown also.
I think it would be nice if there was a command like !passedstats that will show: user failed/passed mb.uploaded

is that easy to make ?

tia
Yip is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2005, 04:39 AM   #180
jeza
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
jeza's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 530
Default

u mean

!quotas
passed bu ba sad dsfd dsfd dsf
failed zrt trz rtz rtz rtz

!stats
bu passed with xxxmb
ba passed with xxxmb
....

zrt failed with xxxmb
...
jeza is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
??·, chgrp, ftp, jeza, upload

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:13 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)