Old 02-20-2004, 11:59 AM   #1
mr_F_2
Senior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 203
Default ioUptime

[10:58:35] site uptime
[10:58:35] 200-ioFTPd has been running for 0 days, 0 hours, 17 minutes, 19 seconds.
[10:58:35] 200 Command successful.

...useful? i dont' know, i wanted it so maybe someone else does

get it @
http://www.ioftpd.com/scripts/script.php?id=40

(C source is included)
peace ;)
mr_F_2 is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2004, 12:20 PM   #2
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

Isn't the name "ioUptime" already in use ? I think ADDiCT's uptime script is called like that.
Harm is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2004, 12:25 PM   #3
mr_F_2
Senior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 203
Default

hrmm i didn't know that existed ... it seems that's only included with dZS bot or if you dig for it ... i'll change the name if it's a problem
mr_F_2 is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2004, 12:36 PM   #4
ADDiCT
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 517
Default

i don't care about the name, not a problem for me
(what else can u call an io script that shows uptime)
ADDiCT is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2004, 12:54 PM   #5
mr_F_2
Senior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 203
Default

:P

i screwed up and wasn't thinking (due to midterms coming up)... used a % where i should have used a / ... get updated exe from the scripts page metioned above ^^^

sorry to everyoen who had -23 hours instead of 1 hour
mr_F_2 is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2004, 01:36 PM   #6
DR. GiGa BYTe
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 80
Default

Hi,

is it possible to add a parameter to display only the values? Would be nice to have a cookie for the welcome.msg

e.g.
uptime : %[execute(EXEC ..\scripts\iouptime\iouptime.exe)(cookie)]
Output = "uptime : x days, x hours, x minutes, x seconds."
(without the \n at the end )

That would be nice

cu
DR.GB
DR. GiGa BYTe is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2004, 02:16 PM   #7
mr_F_2
Senior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 203
Default

all my scripts have source code included, so you can edit or manipulate and compile whatever modifications you want.

but i assume because you asked that you either didn't know this or didn't want to, so here's your modified version
http://nrscripts.staghosting.com/customuptime.zip
mr_F_2 is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2004, 05:06 PM   #8
DR. GiGa BYTe
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 80
Default

Thanx for the fast help...
My programming knowledge is very basically...
DR. GiGa BYTe is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2004, 06:37 AM   #9
Faiden
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 7
Question How to change the ! to ?

how do i change the ! command to a ? command
instead of !uptime i want ?uptime

does anybody know?
Faiden is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2004, 06:19 PM   #10
EwarWoo
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 462
Default

just change the command pre in dzsbot config.
EwarWoo is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
included, peace, source, wanted, [105835]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:51 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)