Old 03-21-2004, 03:50 PM   #16
Ren
Senior Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 111
Default

any 1 got a proper documentation on how to get this to work correctly,

had to borrow sha1.tcl from ioBanana to get the thing started, from there !bnc !affils !credits !links work, monthup and dn dont respond, BW gives a tcl error of "Tcl error [cts-misc:bw]: syntax error in expression "+": premature end of expression"

the /msg commands appart from transfer aint responding what so ever

testing it over 2 ioftpd sites at the moment, and the script is installed on 1 sitebot
Ren is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2004, 09:56 AM   #17
Blisters
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 12
Default

The sha1.tcl was unfortunally missing from the .rar file (the sha1.tcl file provided with ioBANANA will do)...


Make sure that you have configured cts-loader.tcl properly


Install instructions for standalone version

1. unzip package in *drop/scripts

2. Edit cts-loader.tcl (Seperate sites with spaces NOT | !!!

set cts(sites) "one.kewl.site.us:login:pass:io anothet.kewl.site.us:login:pass:gl" <-- good
set cts(sites) "one.kewl.site.us:login:pass:io| anothet.kewl.site.us:login:pass:gl|" <--- BAD

3. Add new ftp user and give the proper flags for taking/giving credits on all sites

4. rehash bot and your good to go

---------------------------------------------------------------------------------------------

Notes

In order for bandwidth to work you need old ioFTPD who output. If you have changed the output of commands then the script might not work. It programmed based on a standart ioFTPD with ioBANANA
---------------------------------------------------------------------------------------------
Blisters is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2004, 11:33 AM   #18
Ren
Senior Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 111
Default

um how exactly did the old who output look? any one got templates ?
Ren is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2004, 11:07 PM   #19
Ren
Senior Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 111
Thumbs up

ok got the bw issue sorted using old who templates and modify the script to do site swho instead of who, loaded up usermain and have addip/delip working now as well

del user works, but "Tcl error [cts-userman:addftpuser]: missing close-bracket" on adduser

also have quota script working by changing site show to site uinfo....

looking awesome so far, cant wait till quota will disable users
Ren is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2004, 06:44 AM   #20
Blisters
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 12
Default

userman module will be redone completly...I thinks it's way to much of an quick hack to be used atm.

I would appresiate if you post your modification (swho) and such, ofcourse I would give you credits for your modifications . I would like to include it and code the script so that one could in the configuration select the command that is used and the script wuold automatically select the correct subruoutines.
Blisters is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2004, 06:52 AM   #21
Blisters
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 12
Default

Quote:
Originally posted by Ren
ok got the bw issue sorted using old who templates and modify the script to do site swho instead of who, loaded up usermain and have addip/delip working now as well

del user works, but "Tcl error [cts-userman:addftpuser]: missing close-bracket" on adduser

also have quota script working by changing site show to site uinfo....

looking awesome so far, cant wait till quota will disable users
hmm... "site show" is used only on glftpd sites (make sure that you have configured the correct FTPD in cts-loader.tcl):

The routine that checks monthup is this (using "site stats monthup limit [username]"):

io {
set reply [split [[lindex $n 0]::Quote SITE STATS MONTHUP LIMIT $user] "\n"]
foreach line $reply {
if { [regexp $user* $line] } {
set Uploaded [string trim [lindex [split $line '|] 3]]
set group [string trim [lindex [split [lindex [split $line '@'] 1] '|'] 0]]
}
}
putlog "$Uploaded - $group"
if { $Uploaded == -1 && $group == "NotFound" } {
set Uploaded -550
}
Blisters is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2004, 07:34 AM   #22
Ren
Senior Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 111
Default

yeah month up works fine without any mod's as its a io only site ring, the only cmd that aint working is the ftpadduser
Ren is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2004, 01:18 PM   #23
PiP42o
Junior Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1
Default Could somebody pls update/fix SCT pack ?

Could somebody pls fix the SCT pack on this website,when u guys disabled all the attachments u also removed a few fixed to the script

Or e-mail me a complete pack or give me a link.
Thank you
Script is working great i just need the one missing tcl sct-addon.tcl
That one

And whatever other patches and fixes were posted
PiP42o is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2004, 02:19 PM   #24
Mouton
Posse Member
Ultimate Scripter
ioFTPD Administrator
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1,956
Default

Blisters posted his script in ioftpd.com/scripts

If his package is missing some files to make it work, u should ask him to fix his package.
Mouton is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2004, 06:49 AM   #25
BerMUdaW
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 6
Default tcl error, looks like some files are missing here.

when executing the eggie after addind the cts-loader it reports missing cts-logger.tcl and cts-$module.tcl?

Are those missing from the archive?
BerMUdaW is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2004, 10:16 AM   #26
sid
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 2
Default

in all commands i gt
* Last context: tclhash.c/681 []
* Please REPORT this BUG!
* SEGMENT VIOLATION -- CRASHING!

and crash
why?
sid is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2004, 12:52 PM   #27
djrob
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 99
Default

Seen that to and i don't think it's a CTS thing. Try upgrading your windrop to the latest available
djrob is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2004, 02:17 AM   #28
RoCa
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 3
Default

Is there any help/faq on this addon bc i have some small issues with it 4 xample !bw gives me "Tcl error [cts-misc:bw]: can't read "upload": no such variable" (have tried new/old who and always that error...it works until the sites links but after link =/ )
!addftpuser,listip,addip dont give any response atall..prolly me that have messed it all up but the transfer works great so im kinda confused atm so plz help me =)
//RoCa
RoCa is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2004, 06:06 AM   #29
R2_2k
Junior Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 13
Default yup

bw issue is discussed at the top of this thread, ftp commands are not loaded by defualt and addftp is broke atm, anyway if you message me on efnet nick: R2_2k i will help you sort out
R2_2k is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2004, 11:18 AM   #30
icios
Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 39
Default !filter not workin

Got no reply from !filter command (i tried all combinations like !filter passed or !filter all)

Other irc commands seem to work properly.

Any help?!?
icios is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
/msg, commands, script, xxx, [login]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:15 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)