Old 02-25-2003, 08:11 PM   #1
Flare2
Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 91
Default Now Beta: Raiden to ioFTPd User/Group Importer Release!

I know that you all wanted one of these, so I went about and coded it. Be sure to read all the docs.

It's still beta. As of the time of this post I have just finished coding it. Make sure you backup both your Raiden/ioFTPd before using this incase it messes up.

I coded this for 4.5.4. It is a beta version so the more people who try it the better. Please post any bugs/glitches you find.

Even if you have already converted or anything, the more people who try it out the better so --- if you want to try it, even just for the sake of trying it, please do.

Changelog:
v1.0.1
- Fixed PATH error

v.1.0.2
- Fixed MNDN=MNUP
- Fixed WKDN/WKUP Import Problem

v.1.0.3
- Fixed ALDN mixup.
Flare2 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2003, 03:28 AM   #2
Zer0Racer
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 703
Default

Good work. I haven't tested it cause I threw all my raidenftpd files away after converting to ioFTPD. Burned my bridges. 'Boy it felt good!

I like the documentation too. Doesn't seem complicated in any way. In my opinion, you could remove the "suck-ass" part from explanation on why certain things cannot be imported from raidenftpd. Everybody knows that raidenftpd is not very good.

And I REALLY like the part where you only have to input one (1) path for ioFTPD and six (6!!) paths for raiden-suck-ass-ftpd.

Btw.. only found two typos in the documentation when reading through it in a hurry; Dayn and black slashes.

Once again.. good work! Let's see how many new ioFTPD users there will be within a week. Spread the word guys!
Zer0Racer is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2003, 05:20 AM   #3
gulu
Junior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 20
Default

hmm ... i don't know why it's different for me, but in my *.user the user-passwords are plain-text... could it be because i allow my users to change their own password?
gulu is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2003, 05:23 AM   #4
WiZLeR
Junior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 21
Default

hmmm nice one

but i cant convert userbase over in coz of
Runtime error 76 - Wrong pathes

but all pathes are checked double by me so dunno maybe a small bug?


l8a
WiZLeR is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2003, 07:44 AM   #5
thewarden
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 194
Default

Runtime error 76 - Wrong paths

^

Same here...

path style

c:\temp\ioftpd
c:\temp\site\
c:\temp\site\stat

3 paths I used...

As well tried raiden files in c:\temp\

same error.

TW
thewarden is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2003, 08:01 AM   #6
Flare2
Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 91
Default

I probably should have made this clearer in the documentation.

The IOFTPD path is the only one that is simply a folder.

The other six are full paths to files, including the filename.

Did you simply put in paths to the folder for the 6 raiden files? Cuz if so, thats the problem.
Flare2 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2003, 08:12 AM   #7
Flare2
Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 91
Default

gulu, your user passwords are not plain text by default. They are only plain text after a user has changed his password since he was added (or if you used some type of import script when you setup raiden). Most users passwords wlil not be plain text, and if they are added through the FTPd, by default, they are not plain text.
Flare2 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2003, 08:23 AM   #8
thewarden
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 194
Default

Quote:
Originally posted by Flare2
I probably should have made this clearer in the documentation.

The IOFTPD path is the only one that is simply a folder.

The other six are full paths to files, including the filename.
.

paths - I should have made mine more clear as well

c:\temp\ioftpd
c:\temp\site\deafult.user - full paths is what I used

as well as

c:\temp\default.user - by reducing one dir to see if it would work.

Both ways the path error came up.

I used \temp as I simply copied IO and RAGGITYASS to it.
thewarden is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2003, 11:17 AM   #9
WiZLeR
Junior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 21
Default

Quote:
Originally posted by thewarden
paths - I should have made mine more clear as well

c:\temp\ioftpd
c:\temp\site\deafult.user - full paths is what I used

as well as

c:\temp\default.user - by reducing one dir to see if it would work.

Both ways the path error came up.

I used \temp as I simply copied IO and RAGGITYASS to it.
yep exactly same error here with also COMPLETE pathes to the files of Raiden...
WiZLeR is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2003, 03:26 PM   #10
Flare2
Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 91
Default

ok ill go back and dig into it, i should have some news soon
Flare2 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2003, 04:14 PM   #11
Flare2
Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 91
Default

Found it, and oh man was it a stupid rediculous error.

Fixed now.
(Updated link for 1.0.3 also)
http://www.ioftpd.net/rd2io103.rar

link in first post updated also.


Give it another try!
Flare2 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2003, 06:35 PM   #12
thewarden
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 194
Default

Paths work -

created the 6 groups I had

created the users from 300 +



Now here is something else:

io user (as made with your script)


PASSWORD (removed)
TAGLINE IND
FLAGS 3
CREDITS 127638 0 0 0 0 0 0 0 0 0
RATIO 0 3 3 3 3 3 3 3 3 3
LIMITS 0 0 -1 -1 -1
GROUPS 6
IPS *@24.*.*.*
MONTHUP 11221 55229944 0
MONTHDN 11221 55229944 0
ALLDN 1 591865 0
ALLDN 1 226051905 0


from raiden for this user -

MONTH UP - user : pacrats:55229944:11221:IND:
WEEK UP - user : pacrats:6680935:478:IND:
MONTH DN - user : pacrats:137185:85:IND:
WEEK DN - no data for the week

--->In IO the MONTH has the same data?
--->IN IO dn stats line is wrong?
--->In IO credit line is wrong?

Or am I reading this wrong?

TW
thewarden is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2003, 11:20 PM   #13
Flare2
Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 91
Default

well it appears that you found a problem with mnup/mndn being the same - nice one there. also, wkdn and wkup had a lil mistake in code which only imported them if you had both wkdn/wkup stats (dumb mistake), so i fixed that and now it should import properly. Get the new version from the link below.

New Version Which Has Fixes:
(Updated link to 1.0.3 newest version)
Download: http://www.ioftpd.net/rd2io103.rar
Flare2 is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2003, 05:31 AM   #14
WiZLeR
Junior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 21
Default

Quote:
Originally posted by Flare2
well it appears that you found a problem with mnup/mndn being the same - nice one there. also, wkdn and wkup had a lil mistake in code which only imported them if you had both wkdn/wkup stats (dumb mistake), so i fixed that and now it should import properly. Get the new version from the link below.

New Version Which Has Fixes:
Download: http://www.ioftpd.net/rd2io102.rar
i found another small bug bug....

it converts the total up/down stats from raiden but it converts Up from raiden to Down at IO and down from Raiden to UP at IO....

maybe you can fix this too coz its looks strange if a user got 300gb credz but just uploaded round 7mb

thanxx
WiZLeR
WiZLeR is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2003, 05:52 AM   #15
Flare2
Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 91
Default

Good find again - lotsa lil mistakes like this apparently

thx wikkid

Just put out 1.0.3 to fix it

http://www.ioftpd.net/rd2io103.rar
Flare2 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
beta, coded, fixed, people, post

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:35 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)