Old 07-27-2011, 03:48 AM   #31
o_dog
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 692
Default

Sorry, Thats my bad. New version up, if you updated to the old 07-27: download new version and replace ioNiNJA.itcl
__________________
ioNiNJA
o_dog is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2011, 05:41 AM   #32
peep
Senior Member
FlashFXP Scripter
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 132
Default

Deleting a folder now works but the the eggdrop partyline still gives the following error:

[12:35] dZSbot debug: Received event: DELDIR (log: 0).
[12:35] dZSbot error: Unhandled error, please report to developers:
unable to find window "ioFTPD::MessageWindow": The operation completed successfully.
while executing
"ioftpd user get $msgWindow $user"
(procedure "get_tagline" line 2)
invoked from within
"get_tagline [lindex $line 1]"
(procedure "readlog" line 66)
invoked from within
"readlog"

io is running as service and both io and eggdrop is running under the same user account (eggdrop is launched via scheduled botchk). The window name is exactly the same in both io.ini and dzsbot.conf (untouched as in ioFTPD::MessageWindow). Running on Win7 x64.

EDIT: During the testing period I had restarted the io service, but had kept the eggdrop running. I now tried to kill the eggdrop and let io's scheduler restart it and then the message didn't appear when deleting a folder.

Last edited by peep; 07-27-2011 at 05:50 AM.
peep is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2011, 05:45 AM   #33
o_dog
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 692
Default

There you Go =)
__________________
ioNiNJA

Last edited by o_dog; 07-27-2011 at 06:36 AM.
o_dog is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2011, 08:07 PM   #34
o_dog
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 692
Default

No more bugs?
__________________
ioNiNJA
o_dog is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2011, 02:07 AM   #35
peep
Senior Member
FlashFXP Scripter
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 132
Default

Still many features to try out. Between work, new apartment and real life, one can only reserve so much time for alpha testing.
peep is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2011, 05:05 PM   #36
SRH99
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 44
Default

Regardless of settings in ioNiNJA.cfg I cant get the site xdupe (version 3) to work, am I missing something?

No errors in logs.

[TestFTP] SITE XDUPE 3
[TestFTP] 500 'SITE XDUPE': Command not understood.

Client works fine with other ioFTPD/ioPRECHECK
SRH99 is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2011, 05:07 PM   #37
o_dog
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 692
Default

you need to add the command to ioftpd.ini
right now it's not and permission xdupe = *
__________________
ioNiNJA
o_dog is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2011, 05:51 PM   #38
SRH99
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 44
Default

me being blind AND an idiot, missed some cut n paste in FTP_Custom_Commands

correcting sure did the trick, tks

SRH99 is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2011, 06:54 PM   #39
Yil
Too much time...
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Administrator
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,194
Default

The new ninja has xdupe? The unreleased v8 will have support for that as well. It might make sense for you to mention the ^ prefix in your documentation for your new version so users can do something like ^xdupe = TCL ... so yours will override the built-in version.
Yil is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2011, 06:59 PM   #40
o_dog
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 692
Default

i'll just remove it when v8 comes out, it needs the site xdupe to work, client checks if it works that way. Had it in ioprecheck for 2 years i think, i just merged the two scripts. Made no sense to check if a file was in a sfv AFTER it being uploaded.

As for xdupe, it doesn't actually check anything since it stores no user specifics, it always send the answer to user. I thought about implementing user settings but since it's supported in v8, there is no need for me to develop it.
__________________
ioNiNJA
o_dog is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2011, 09:35 AM   #41
mr.babek
Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 82
Default

O-DOG, for some reason my sample files get deleted, according to the settings they shouldnt be:
## These file types are check for media info if uploaded in /sample/ dir, and only theese files will be allowed
## the rest will be deleted.
set ioNJ(samples) {\.avi$|\.mpg$|\.mpeg$|\.divx$|\.vob$|\.mkv$|\.rm$ |\.wmv$|\.qt$|\.mp4$|\.m2v$}

Sample files are .mkv

There is an error in the logs about this:

07-30-2011 16:28:49 "..\scripts\ioNiNJA\ioNiNJA.itcl" terminated abnormally
--- ErrorInfo ---
can't read "ioNJ(sample_video_cabac)": no such element in array
while executing
"regsub -all {%value} $ioNJ(sample_video_cabac) $second"
("Format settings, CABAC" arm line 1)
invoked from within
"switch -- $first {
"Scan type" { set v_codec_scantype $second ; append samplemessage [regsub -all {%value} $ioNJ(sample_vid..."
(procedure "getsample" line 76)
invoked from within
"g
__________________
Current setup:

MS Windows Storage Server 2012R2, ioFTPD 7.7.3, ioNinja, nxTools

Last edited by mr.babek; 07-30-2011 at 09:47 AM.
mr.babek is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2011, 10:17 AM   #42
o_dog
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 692
Default

When it says, a clean install that means ALL files shoudl be replaced, including themes!
__________________
ioNiNJA
o_dog is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2011, 10:31 AM   #43
mr.babek
Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 82
Default

eeew that means alot of work =) ok then
__________________
Current setup:

MS Windows Storage Server 2012R2, ioFTPD 7.7.3, ioNinja, nxTools
mr.babek is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2011, 08:59 AM   #44
mr.babek
Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 82
Default

OK, that worked, BUT now I have a new problem. everything seems to work fine but now and then I am getting this error and it kinda screws up ioftpd , cant login after that 500 'PASS': Command failed. when trying to login. I get this in the systemerror.log

07-31-2011 15:40:06 "..\scripts\ioNiNJA\ioNiNJA.itcl" terminated abnormally
--- ErrorInfo ---
divide by zero
while executing
"expr $io_fsize/$uptime"
(procedure "::ioNiNJA::CWD" line 70)
invoked from within
"::ioNiNJA::CWD "
("CWD" arm line 1)
invoked from within
"switch -- [lindex $args 0] {
SYMCLEAN { ::ioNiNJA::symlink_clean }
RESCAN { ::ioNiNJA::ZipScript::rescan }
RESORT { source "../scripts/ioNi..."
(file "..\scripts\ioNiNJA\ioNiNJA.itcl" line 1018)
----

I already disabled the scheduled symlink clear in ioftpd.ini
__________________
Current setup:

MS Windows Storage Server 2012R2, ioFTPD 7.7.3, ioNinja, nxTools

Last edited by mr.babek; 07-31-2011 at 09:11 AM.
mr.babek is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2011, 09:15 AM   #45
o_dog
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 692
Default

has nothign todo with symlink cleaning. That should work.
uploading a new test version. replace misc/NiNJALiB.tcl and restart ioftpd
http://www.2shared.com/file/vZLwW5WB...011-07-27.html
download this and replace file and let's see how it goes
__________________
ioNiNJA
o_dog is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
added, fixes, replace, thread, update

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:45 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)