Old 05-09-2007, 12:03 AM   #1
o_dog
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 692
Thumbs up PZS-NG dZSBOT Modded for ioFTPD

Update:
2007-09-19 Fixed Top.tcl, now only ouputs mx nr of users specified (replace top.tcl)
2007-09-19 Fixed the sysop parseing, now announces addip etc etc as it should (replace dZSbot.tcl to update)
2007-09-11 Fixed the ping in bnccheck. Added tagline to new/deldir. Added new imdbscript, sitecmd and !nuke command and several other plugins. fixed some
bugs i think. Might have added a few though. report and i will fix them.

#ioNiNJA on EFnet or leave a message here.


Report bugs in this thread

NOTE. unless people report bugs i cannot fix them. =)

Hope you enjoy the script.

http://odog.tx-shells.net/

Last edited by o_dog; 09-29-2007 at 09:29 AM.
o_dog is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2007, 08:57 PM   #2
fr0st
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: May 2007
Posts: 7
Default

cool ill try this out thanks man
fr0st is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2007, 03:56 PM   #3
sucky88
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 14
Default

Hi i have tryed to install your script but when i try use a command like !bnc it tells me this error msg
Tcl error [ng_bnc]: can't read "theme(PREFIX)": no such variable

can you help me

sucky88
sucky88 is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2007, 08:19 AM   #4
sucky88
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 14
Default

now ii fixed that problem but then i get a new one, with the announce of newdir and deldir it just say
<xxx> (DEFAULT:NEW) %relname by ioFTPD any one who can help ?
sucky88 is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2007, 10:12 AM   #5
o_dog
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 692
Default

NEWDIR AND DELDIR BUGS ARE FIXED DL the file and replace the dZSbot.vars and dZSbot.tcl to update

Last edited by o_dog; 05-22-2007 at 10:30 AM.
o_dog is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2007, 12:33 PM   #6
rolan
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 72
Default

any error happened, plz.
1.dZSbot error: "variables(START)" not defined in the config, type becomes "DEFAULT".
2.dZSbot warning: The following devices had no matching "df -Pkl" entry: L: REQ
3.dZSbot error: Undefined message type "SFV", check "msgtypes(section)" and "msgtypes(DEFAULT)" in the config.
4.Warning: over maximum mode queue!

i have six devices, f,g,h,i,j,l. l device is the last device.
rolan is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2007, 02:29 PM   #7
o_dog
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 692
Default

1. i have no idea what this is, must have been somethign you added yourself
2. you must ahve ****ed up the conf in some way
3. add SFV to msgtypes(SECTION) in conf
4. dunno what that is, never seen it
o_dog is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2007, 08:11 AM   #8
SH1986
Junior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 6
Default

Hi

This bot seems working pretty well.. But i can't get it to works with SFV files i gets this error:

dZSbot error: Undefined message type "SFV", check "msgtypes(SECTION)" and "msgtypes(DEFAULT)" in the config.

I don't know were to look for this, any body had this problem? Using ioSFV
SH1986 is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2007, 08:19 AM   #9
SH1986
Junior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 6
Default

OMG.. Didn't see that rolan had the same prob. sry... works fine now
SH1986 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2007, 02:29 PM   #10
o_dog
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 692
Default

anyone want something added? hmm is anyone actually using it? i would love some feedback and bug reports, must be some?
o_dog is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2007, 10:02 AM   #11
o_dog
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 692
Default

http://www.b0unty.net/index2.html
download a decent build of windrop there. it also has a few other of his ports.
o_dog is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2007, 02:18 AM   #12
rolan
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 72
Default

I am use ioNINJA for zipscript, rescan works fine, but bot can't announce RESCAN info to channel, tell me:

dZSbot error: Undefined message type "RESCAN", check "msgtypes(SECTION)" and "msgtypes(DEFAULT)" in the config.

then I add RESCAN to msgtypes(SECTION), tell me also:

dZSbot error: "variables(RESCAN)" not defined in the config, type becomes "DEFAULT".
rolan is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2007, 09:19 AM   #13
rolan
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 72
Default

Isn't it bug?

[racer ][JPOP] Sunset_Swish-Arigato-CDM-JP-2007-COCMP3 :: aman is racing aman/agroup at 454KB/s.

race himself?

If its race_mv_video, then...

[racer ][XVID] And.Then.Came.Love.2007.LiMiTED.DVDRip.XviD-LPD :: aman is racing %r_name/%r_gname at 2.23MB/s.

[done ][XVID] And.Then.Came.Love.2007.LiMiTED.DVDRip.XviD-LPD (UNKNOWN from And Then Came Love) with 50 files (707.2MB) was completed in 5m 13s (avg. 2.26MB/s) by 2 user(s) in 2 group(s).

why it is showed "UNKNOWN"?
rolan is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2007, 10:48 AM   #14
o_dog
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 692
Default

what bot are you using? this is in the ioNiNJA package i guess. and you messed up the config of it, you setup the MV check wrong. rescan is not added in the bot.
o_dog is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2007, 11:38 PM   #15
rolan
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 72
Default

Its io.dZSbot.v0.1.2.BETA-2007-06-13

MV? MViD? i am not set this in the ioNiNJA, and i am not have this section.

RESCAN will to do?
rolan is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
added, bugs, fixed, replace, report

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:02 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)