Go Back   FlashFXP Forums > > > >

ioFTPD General New releases, comments, questions regarding the latest version of ioFTPD.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 01-08-2005, 09:35 PM   #1
LaOnDa
Junior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 10
Default iojTQ

hello!!

if i started iojTQ, i open telnet window and then i gets a info

[03:32] .. iojTQ...: SiTE DISABLED..........P0
[03:32] .. iojTQ...: SiTE DISABLED..........P1
[03:32] .. iojTQ...: SiTE DISABLED..........P2

wath is this ? and in the readme stands enable debug..

who i can find debug, bzw who i enable debug
LaOnDa is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2005, 04:38 PM   #2
jeza
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
jeza's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 530
Default

debug is enabled
its first line in iojTQ
set iojTQ(debug) 1

it means that bot cant connect to site P0,P1,P2 so they are added to disabled list

check your login/pass in sites and ips port number
jeza is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
debug, disabled, iojtq, site, [0332]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:32 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)