Go Back   FlashFXP Forums > > > >

ioFTPD General New releases, comments, questions regarding the latest version of ioFTPD.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 09-17-2003, 10:18 AM   #1
thewarden
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 194
Default Spanning Drives

Darkone :

Would it be possible for you to do this -

Go from this :

STORAGE\ (then inner)

apps
apps
apps
apps_dvdr
games_adult
games_dvdr
games_iso
games_iso
games_iso
games_rips
linux
mac
microsoft
movies_dvdr
movies_dvdrips
movies_dvdrips
movies_imax
music
palm
rips
rips
tw_tools



to this:


STORAGE\

apps
apps_dvdr
games_adult
games_dvdr
games_iso
games_rips
linux
mac
microsoft
movies_dvdr
movies_dvdrips
movies_imax
music
palm
rips
tw_tools


Where there are not dupe listings of the actual dir name.

Just a wish list (IF) it can be done...

These are per drive (22 single dir storage drives) spanning dir's - not spanning on a single drive.

Great if it can be done...

My vfs file

"c:\ioFTPD\site" /
"e:\uploads" /uploads
"n:\theater" /theater
"c:\storage" /storage
"d:\storage" /storage ex: apps
"f:\storage" /storage ex: apps
"g:\storage" /storage ex: apps
"h:\storage" /storage
"i:\storage" /storage
"j:\storage" /storage
"k:\storage" /storage
"l:\storage" /storage
"m:\storage" /storage
"o:\storage" /storage
"p:\storage" /storage
"q:\storage" /storage
"r:\storage" /storage
"s:\storage" /storage
"t:\storage" /storage
"u:\storage" /storage
"v:\storage" /storage
"w:\storage" /storage
"x:\storage" /storage
"y:\storage" /storage
"z:\storage" /storage

Where the 3 apps on 3 drives can be listed as 1 "APPS" and not 3 apps, or am I doing something wrong here?

Glad of this more private area as I would not list this in the more open public areas...

Maybe there should be a TECH forum here now as others may now ask more open questions now that we are a little more secure.


TW
thewarden is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2003, 12:57 PM   #2
Mouton
Posse Member
Ultimate Scripter
ioFTPD Administrator
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1,956
Default

for the duplicates dirs, specify the complete path to those dirs...

"d:\storage\apps" /storage/apps
"f:\storage\apps" /storage/apps
"g:\storage\apps" /storage/apps

Note that writing in this dir /storage/apps isn't supported... (read 'will half-work')

If u have other sections on those drive, just specify them too...

"d:\storage\games" /storage/games
"f:\storage\dox" /storage/dox
...

the rest of the drives on which u don't have duplicates can stay as they are now.
Mouton is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2003, 05:30 PM   #3
EwarWoo
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 462
Default

I used to link multiple physical paths to same VFS path on a couple of my sites but found 1 major problem with it.
ioA doesnlt seem to like it, so a lot of ioA commands wont work. ie, cant nuke/unnuke and cant wipe.
Or at least they didn't back with version 0.7.8, dunno if thats been changed by now.
EwarWoo is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2003, 10:51 PM   #4
thewarden
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 194
Default

Quote:
Originally posted by Mouton
for the duplicates dirs, specify the complete path to those dirs...
Thanks, I'll give that a try...


TW
thewarden is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2003, 04:33 AM   #5
WarC
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 426
Default

ioA commands still and will never support that type of raiding since ioFTPD gives me the path and that path might not be the actual one so its impossible to know where its actually is stored. Its the same with any script that uses physical paths from enviromentvariables
WarC is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2003, 05:32 AM   #6
Mavke
Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 51
Default

Thanks WarC, as I had the same issue on a site...
So I will have to see how I can sort this thing somehow differently...
Mavke is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2003, 07:45 AM   #7
EwarWoo
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 462
Default

Quote:
Originally posted by Mavke
Thanks WarC, as I had the same issue on a site...
So I will have to see how I can sort this thing somehow differently...
Its easy
/SOFTWAREIOWNLICENCETOHONEST/
/SOFTWAREIOWNLICENCETOHONEST/[ARCHIVE]

Archive dir you shouldn't need nuke/unnuke/wipe so you can span drives on same path
Thats what I did anyways.
EwarWoo is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2003, 02:17 PM   #8
Superblue
Member
ioFTPD Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 78
Default

alternately, you could software raid your hard drives. I did that in my system. Just converted two drives to dynamic and striped them
Superblue is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2003, 03:55 PM   #9
thewarden
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 194
Default

Quote:
Originally posted by Superblue
alternately, you could software raid your hard drives. I did that in my system. Just converted two drives to dynamic and striped them

been there, done that..lost the entire stripe and the recover
floppies only work when they decide it's not to hard to handle.

picked up pro100 hardware raid 5 cards - fried them, dam idiot
arc welder was in doing some racks and took all the servers in
one swift move...

But for home use, the tx raid cards are cheap enough and I'd
rather use them for even JOBD over leaving MS do the software
stripe.

But that is me.

TW
thewarden is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
/storage, apps, games_iso, movies_dvdrips, rips

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Howto?] Change dat storage folder. JimDandy General Discussion 2 04-30-2005 10:19 PM
wont transfer more than 2mb! |Show| General Discussion 2 01-16-2005 06:20 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:33 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)