Go Back   FlashFXP Forums > > > >

ioFTPD General New releases, comments, questions regarding the latest version of ioFTPD.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 02-14-2006, 10:21 AM   #1
oslike
Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 90
Default AUTH TLS: SSL3_GET_RECORD:wrong version number

on one io site of mine i get this with TSL
on another it works. Seems to have something to do
with the certificate... any clue?

[R] AUTH TLS
[R] 234 AUTH TLS successful.
[R] Connected. Negotiating TLSv1 session..
[R] error:1408F10B:SSL routines:SSL3_GET_RECORD:wrong version number
[R] Failed TLSv1 negotiation, disconnected
[R] Connection failed (Connection closed by client)
oslike is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2006, 10:44 AM   #2
iXi
Senior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 220
Default

you have to edit your config..

Explicit_Encryption = True
Encryption_Protocol = TLS
Min_Cipher_Strength = 128
Max_Cipher_Strength = 256

then auth TSL works..
iXi is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2006, 10:46 AM   #3
oslike
Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 90
Default

why is it working on another ioftpd site , lol ?
oslike is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2006, 10:56 AM   #4
iXi
Senior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 220
Default

read my last post.. and on your profil i cant see that you got registed version of ioFTPD... SSL /AUTH TSL only works with ioFTPD registed versions..!
iXi is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2006, 11:07 AM   #5
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

You also have to make sure that you're using AUTH SSL if you've chosen SSL or AUTH TLS if you've chosen TLS. To make it short, use the same auth method in your ftp client as the one you've configured in your ioFTPD.ini.

http://www.inicom.net/forum/showthre...light=auth+ssl
Harm is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2006, 08:06 AM   #6
EwarWoo
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 462
Default

Quote:
Originally Posted by Harm
You also have to make sure that you're using AUTH SSL if you've chosen SSL or AUTH TLS if you've chosen TLS.
Sorry to contradict the guru but if you choose TLS both SSL and TLS will work.
Damn, normally its you correcting me, what happenned there? Hehe
EwarWoo is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2006, 05:40 PM   #7
oslike
Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 90
Default

yes TLS works
thanks 4 help
oslike is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
auth, connection, tls, tlsv1, [r]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:09 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)