Go Back   FlashFXP Forums > > > >

ioFTPD General New releases, comments, questions regarding the latest version of ioFTPD.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 11-14-2005, 08:41 AM   #1
ganymede
Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 46
Default Password Hash

As far as i can remember, the password hash generated for users is incorrect, so currently the only way i can test a user account password is by physically logging into the system from my Web Gui - which is in 1 word shocking, please can we fixed the user password hash really simple to do
ganymede is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2005, 12:18 PM   #2
Mouton
Posse Member
Ultimate Scripter
ioFTPD Administrator
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1,956
Default

The password hash saved in the userfiles is OK. You can generate a hash from a plain-text string and compare both to know if the password is correct.
WarC got a .exe that does that, and the old ioB also used this.
Mouton is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2005, 02:04 PM   #3
neoxed
Too much time...
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,326
Default

Quote:
Originally Posted by ganymede
As far as i can remember, the password hash generated for users is incorrect ...
Since when? What lead you to this conclusion? Could you provide the steps required to reproduce this error? Maybe the error is in your web application, how are you comparing the password hashes?
neoxed is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2005, 02:33 AM   #4
ganymede
Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 46
Default

There was as post on the old forum regarding the password #'s mouton found the error as far as i remember, i dont recal a post saying there was a fix.
ganymede is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2005, 02:52 AM   #5
neoxed
Too much time...
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Scripter
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,326
Default

Quote:
Originally Posted by ganymede
There was as post on the old forum regarding the password #'s mouton found the error as far as i remember, i dont recal a post saying there was a fix.
Perhaps you should have searched the forum before posting?

I believe this is the bug you're talking about (it's marked as a sticky in the bug forum). This bug is specific to ioFTPD's PHP script interface, not ioFTPD's core. Last I checked, your WebGUI was written as an ASP application and functioned only under IIS (or if your WebGUI is in fact written in PHP, you should have mentioned that in your original post).

By the way, there is no "old forum" - all posts were carried over to the new web-site.
neoxed is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2005, 01:05 PM   #6
ganymede
Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 46
Default

ok mis-understanding no need to get nasty
ganymede is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2005, 01:16 PM   #7
ganymede
Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 46
Default

php sux :P
ganymede is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
gui, hash, password, user, web

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:24 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)