Go Back   FlashFXP Forums > > > >

International Help Get help in your native language (non-english).

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 04-04-2005, 05:34 AM   #1
FreezeYou
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 11
Unhappy IoBanana geht nicht :(

Hallo Leute...

Habe mal eine Frage.....habe ioFTPD installiert und geht auch einwandfrei.
Wenn ich nun ioBanana unter Scripts kopiere und die ini´s editiert habe
läuft ioFTPD nicht mehr. Ich kann dann nicht mehr connecten.

Gibt es ein gutes HOWTO für ioBanana ???


MFG FreezeYou
FreezeYou is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2005, 11:55 AM   #2
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

Have you tried to read the "install.html" file ?
Harm is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2005, 09:22 AM   #3
FreezeYou
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 11
Default

Ich habe es genau nach der Anleitung gemacht die
bei ioBanana dabei ist.

Aber wenn ich den Server reboote bekomme ich trotzdem
immer die Fehlermeldung 421.
Timout fehler.


MFG FreezeYou
FreezeYou is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2005, 03:09 AM   #4
FreezeYou
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 11
Default

Hat sich erledigt......Habe es hinbekommen, wer lesen kann ist klar im Vorteil :banana: :banana: :banana:


Danke trotzdem....

MFG FreezeYou
FreezeYou is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2005, 04:54 AM   #5
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

I took my last german course years ago and haven't spoken it since then. Thus I hardly understand a third of his posts. If anyone would be kind enough to translate it to english for me, I would be able to help him.
Harm is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2005, 05:30 AM   #6
FreezeYou
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 11
Default

who can read is in the advantage :banana:


MFG FreezeYou
FreezeYou is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2007, 08:18 AM   #7
thomas00025
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1
Default

habe genau das selbe prob.


was muss ich machen? engl. kann ich leider nicht so super. wäre nett, wenn jemand helfen würde.

mfg


ps: wenn ich bei user und pass ein ; vormache dann gehts aber das ist sicher nicht sinn oder?
thomas00025 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
habe, ich, iobanana, nicht, und

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:35 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)