Go Back   FlashFXP Forums > > > >

International Help Get help in your native language (non-english).

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-09-2005, 08:14 AM   #1
NuKe
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8
Default [GER] Es werden keine geuppten MB´s angezeigt!

So nun läuft der Crap endlich und nu das nächste problem....

|13:30:57| »» [+?????] -:: complete ::- MOVIEZ/blabla-group/CD1 [ 780MB in 55F at 922kBps - 14m 27s ] was uploaded by NoUser@NoGroup. Slowest upload at 1427kBps. Fastest upload at 1646kBps.

---> ich hab was geuppt

|14:13:14| »» [!NuKe] !statsup
|14:13:14| »» [+?????] -:: top10 uploaders ::- #%pos01 %name01 @ %total01 :: #%pos02 %name02 @ %total02 :: #%pos03 %name03 @ %total03 :: #%pos04 %name04 @ %total04 :: #%pos05 %name05 @ %total05 :: #%pos06 %name06 @ %total06 :: #%pos07 %name07 @ %total07 :: #%pos08 %name08 @ %total08 :: #%pos09 %name09 @ %total09 :: #%pos10 %name10 @ %total10


wieso?


[14:16:05] [R] 226-[SECTION: Movies] [CREDITS: 0.0MB] [RATIO: Unlimited]
[14:16:05] [R] 226 [PWD: /MOVIEZ/] [Speed: 0.0kb/s] [FREE: 26366MB][USA-35]

in ffxp das selbe! dachte eigentlich ich hät alles richtig eingestellt....an was kann das liegen?

danke

mfg nk
NuKe is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2005, 05:51 PM   #2
alturismo
Senior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 265
Default

- thread edited -

keine relnamen etc. hier posten bitte ...
alturismo is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
das, ich, upload, [+?????]

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:56 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)