Go Back   FlashFXP Forums > > > >

International Help Get help in your native language (non-english).

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 06-10-2004, 02:19 PM   #1
ethane
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 10
Exclamation [French] Probleme de connexion sur 5.8.5r

Voilà j'ai déjà une ancienne version installée sur ma machine
mais j'ai voulu mettre tout à jour, j'ai fais un changement total du dossier ioFTPD et j'obtiens ca


WinSock 2.0
Connecting to SiTE 2 (2)
Connected to SiTE 2 (2) -> IP=XX.XX.XX.XX PORT=4010
Connection failed (Connection lost)
Delaying for 30 seconds before reconnect attempt #1


il se connecte sur le port et perd dessuite la connexion comme si j'etais refusé.
En local chez moi ca marche, tout à fait, mais dès que je lance un upload dessus ca le refuse aussi.

J'ai teste avec les scripts dont je souhaite et sans .. j'ai tjs ce problème.

ioFTPD-beta5-8-5r + ioA[1].1.1.5 + ioBananav20rc2 + ioIsotope

[English]
Quote:
Here are j'ai already an old version installed on my machine but I desired to put very up to date, I make a total change of the file ioFTPD and the result
Winsock 2.0
Connecting to SiTE 2 (2)
Connected to SiTE 2 (2) - IP=XX.XX.XX.XX PORT=4010
Connection failed (Connection lost) Delaying for 30 seconds before reconnect attempt #1
it is connected on the port and loses connection as if I will refused. Locally at home goes, completely, but as soon as I launch a upload above and refuses it too.
I tests with scripts of which I wish and without. is too problem. ioFTPD-beta5-8-5r + ioA[1].1.1.5 + ioBananav20rc2 + ioIsotope
ethane is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2004, 02:27 PM   #2
Harm
Too much time...
Ultimate Scripter
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,430
Default

1. Pour les problèmes de connection, lis cet article.

2. Pour les problèmes d'upload, c'est celui-ci ou celui-là .
Harm is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2004, 02:40 PM   #3
ethane
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 10
Arrow merci de la réponse

Merci pour la rapidité de réponse ..

Pour ce qui est de Host.Rules il est inchange à l'ancienne version (5.0.12) qui pourtant m'accepte très bien
je n'utilise pas de proxy je ne comprend pas pourquoi je suis ejecté
ethane is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2004, 02:31 PM   #4
LoCaliSe
Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 48
Default

Try with this Hosts.Rules

# Default policy
#
# POLICY ACCEPT CONNECTIONS_PER_IP
# POLICY DENY
#
POLICY ACCEPT 2
## PLEASE REMOVE LINE BELOW
#POLICY DENY

# Classes
#
# CLASS CLASS_NAME TOTAL_CONNECTIONS_PER_CLASS
CLASS NORDIC 25
CLASS ADMIN -1

# Rules
#
# ACCEPT I|H IP|HOSTNAME CLASS_NAME CONNECTIONS_PER_IP
# DENY I|H IP|HOSTNAME LOG_STRING
#

ACCEPT I 192.168.1. ADMIN -1
ACCEPT I 127.0.0. ADMIN -1
ACCEPT H .fi NORDIC 2
ACCEPT H .se NORDIC 1
ACCEPT H .no NORDIC 1
LoCaliSe is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2004, 05:04 PM   #5
ethane
Junior Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 10
Default

Voilà j'ai du utiliser mon ancienne version et remplacer les fichiers differents par rapport à la nouvelle version ... très étonant
mais là c'est passé
ethane is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
connected, connection, jai, site, upload

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:34 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)