Go Back   FlashFXP Forums > > > >

International Help Get help in your native language (non-english).

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 08-28-2012, 09:06 AM   #1
filly
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 5
Default [GERMAN] ioFTPD updaten

Hallo,

ich würde gern meinen fast reibungslos laufenden ioFTPD auch mal updaten, aber ich weiß beim besten Willen nicht, wie ich da vorgehen soll.
Die files einfach drüber plätten wird wohl nicht der richtige Weg sein.
Aber eine entsprechende Information zur Vorgehensweise habe ich leider nicht gefunden.

Könnte mir jemand einen Tipp geben, wie ich vorgehen muss oder wo ich Infos dazu finde?

Besten Dank im Voraus.

filly

************

and for the english guys:

Hello,

I would like my smoothly running ioFTPD upgrade to the latest version, but I do not know how to proceed there.
Overwrite the files just will not be the right way.
But corresponding information on the procedure I have not found.

Could someone give a hint on how should I proceed or where can I find info on this?

Thanks in advance.

filly

Last edited by filly; 08-28-2012 at 09:57 AM.
filly is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2012, 04:33 PM   #2
Yil
Too much time...
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Administrator
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,194
Default

It really depends upon what version you are upgrading from. If you look at the Changelog file it shows you which files to replace and what new features / changes were made to the ioftpd.ini file for each release from the previous one. If you were running a pre v7.3 release I'd just start from scratch when editing the ioftpd.ini file, else you can go through and update the .ini manually if a recent release.

To update the rest of the files you just need to update the files in the system dir, and replace the lib dir. That's usually good enough.
Yil is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2012, 04:33 PM   #3
Sh00teR
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 7
Default

würde dir gerne weiter helfen wenn ichs wüsste.

also wenn die configfiles nicht anderst sind wäre es nen versuch wert einfach mal die dateien zu ersetzten bzw deine configfiles im neuen io zu ersetzten.

probieren geht über studieren.

schreib dir gleich mal nen pn. hätte da noch ne frage an dich
Sh00teR is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2012, 12:59 AM   #4
filly
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 5
Default

Hi,

I understand. In the changelog, is what has changed. So I replace only the appropriate files and / or records in the files.

In addition, the files in the lib directory and system directory.

I will try it.
Thank you.

filly
filly is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
ich, ioftpd, nicht, vorgehen, wie

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:03 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)