Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports If you discover any bugs that we are not aware of, please post it here so it may be corrected.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 07-09-2003, 08:28 PM   #1
treert
Junior Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 6
Default Prob for pro ioftpder`S

well heres the deal....
i was changing my ioftpd allaround with deleting users setting up new vfs etc,but i think i made a bad mistake...

1.i deleted the userfiles instead of deleting them in flash.. and when i try adding a new user it says user succesfully added,but when they try to login is says connection failed?
ive tried clearin cache etc but nothin seem to help..
something like this prob:
http://www.ioftpd.com/board/showthre...=&threadid=967

2.second prob is when i try readding the old users with old logins and pass(like the sitebot),its says:user already exits? when i do site users they dont show up there?

Im goin nuts here pls help out fellas, any help would be greatly appreciated
treert is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2003, 08:34 PM   #2
neXus
Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 47
Default

edit the passwd located in etc
neXus is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2003, 08:42 PM   #3
treert
Junior Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 6
Default

thx for replying

password file seems empty....

what can i do to eiter delete the users (which dont show up when i do site users, but shows up when i try readding them,saying already exists) or change their password?
treert is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2003, 11:16 PM   #4
darkone
Disabled
FlashFXP Registered User
ioFTPD Administrator
 
darkone's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 2,230
Default

passwd file is cached in memory.. you need to restart daemon to flush is
darkone is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2003, 03:21 AM   #5
treert
Junior Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 6
Default

oki how exactly do i do that?
treert is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2003, 03:46 AM   #6
treert
Junior Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 6
Default

well ive tried restarting client, reahsing nothing seems to get rid of the cache and i still cant add new users

? ? ?
treert is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2003, 03:58 AM   #7
treert
Junior Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 6
Unhappy

oki now i can even add users at alll
site adduser x x *@*.*
550 Error creating userfile 'ter': No such file or directory..
ffs what is wrong up in here
treert is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2003, 08:04 AM   #8
phoenixfr
Senior Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 149
Default

you have to patientlly verifuy account that are in ../etc/passwd
phoenixfr is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2003, 09:10 AM   #9
treert
Junior Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 6
Default

hmmm how do i do that?
treert is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2003, 07:42 AM   #10
darkone
Disabled
FlashFXP Registered User
ioFTPD Administrator
 
darkone's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 2,230
Default

1. Make sure that you have default.user file in users directory.
2. Make sure that each entry in passwd file has a file in users directory.
3. Remove files that do not have entries in passwd file, from users directory (excluding default.user)
darkone is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
deleting, logins, prob, user, users

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Change credits Goose Bug Reports 3 11-26-2002 07:39 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:09 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)