Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports If you discover any bugs that we are not aware of, please post it here so it may be corrected.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-23-2003, 10:57 AM   #1
Gip
Junior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 13
Default transfer problem 4.6.2

hi , i got a problem during i transfer files...

once someone "upload" to my site....

then other connections in my FTP become stop if they LIST or Login ,etc ...
have to wait the upload session finish... then everything going fine....
but , once it uploads again.... it happens again.....

PS: upload only... download wont happen ....

can somebody help plz? thx in adv
Gip is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2003, 11:00 AM   #2
darkone
Disabled
FlashFXP Registered User
ioFTPD Administrator
 
darkone's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 2,230
Default

How many worker threads you have?
darkone is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2003, 11:10 AM   #3
Gip
Junior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 13
Default

i use the default worker setting

thx for fast help
Gip is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2003, 02:48 PM   #4
darkone
Disabled
FlashFXP Registered User
ioFTPD Administrator
 
darkone's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 2,230
Default

Only thing that comes to my mind, is that you have some script that causes the blocking to occur.. (or your system runs out of cpu.. io thread priority is set to higher than worker thread.. so it could be possible that on very slow cpu, worker threads aren't getting enough cpu time)
darkone is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2003, 06:01 AM   #5
Gip
Junior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 13
Default

ok, i took off all the scripts...

after my testing....

it only happened on mount driver(Network disk)....when uploading is over 800K/sec... if the transfer speed is under 800K it wont happen...

wont happen on local driver......

i also install serv-u ftpd .... and login serv-u when user uploading into ioftpd ...
the serv-u working fine on show mount dirver, and everything is fine also ....

so, i guess... it maybe ioftpd's problem... coz my last version of ioftpd (4.1.5) is working fine....

any suggestion ??
Gip is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2003, 11:00 AM   #6
darkone
Disabled
FlashFXP Registered User
ioFTPD Administrator
 
darkone's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 2,230
Default

Have you set; Read_Asynchronous to FALSE? (it's actually setting async reads & writes... which are both needed with network mounts)
darkone is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2003, 11:30 AM   #7
darkone
Disabled
FlashFXP Registered User
ioFTPD Administrator
 
darkone's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 2,230
Default

Nevermind.. I tried this myself as well.. for some reason writing blocks on network mount
darkone is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2003, 11:38 AM   #8
darkone
Disabled
FlashFXP Registered User
ioFTPD Administrator
 
darkone's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 2,230
Default

Found a solution (It's not nice tho)
darkone is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2003, 12:02 AM   #9
Gip
Junior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 13
Default

i set : Read_Asynchronous = True
is it rite??

Quote:
Originally posted by darkone
Found a solution (It's not nice tho)
cool
Gip is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
download, ftp, problem, transfer, upload

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:07 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)