Go Back   FlashFXP Forums > > > >

Bug Reports If you discover any bugs that we are not aware of, please post it here so it may be corrected.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 12-28-2002, 11:49 AM   #1
Shorty
Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 53
Default ident not working in 3.9.1?

I just upgraded to 3.9.1 and now ioFTPD won't let anyone in, since everyone has their idents set in the IP field.
ioFTPD is no longer requesting idents when ppl are connecting like it used to do with the old one. I got the "Ident_Lookup = true" set. People can only connect if the ip field is set to *@their.ip or *@*.

Any one else having this problem?

Seems like I'll be going back to 3.8.2 since adding *@ to the ip field of 40+ users is just way too much work.
Shorty is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2002, 02:42 PM   #2
Zer0Racer
Senior Member
ioFTPD Scripter
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 703
Default

Yes, I found this bug shortly after the release of 3.9.1. Just a little typo in source (Dark0n3 says). Just change Ident_Lookup = true in ioFTPD.ini to Ddent_Lookup = true. Will be fixed in next release.
Zer0Racer is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2002, 12:46 PM   #3
Shorty
Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 53
Default

Sweet!
that did the trick. Thanks a lot man
Shorty is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
3.9.1, field, idents, ioftpd, set

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:53 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)