Old 04-22-2009, 12:34 PM   #1
yawnmoth
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2
Default Quick Connect erases the Site Manager settings

I open a FlashFXP window, open the Site Manager, change the Retry count and Retry delay to 9999 and 1, respectively, for a particular site, hit the Apply button, and login. It works using the Retry count / delay that I've just specified.

I disconnect and then open another FlashFXP window. I then try to connect to the afore mentioned site in the new window, through Quick Connect, and it resets to the default settings - 120 second delays and 10 tries. I open the Site Manager and it's reset there, as well.

This, to me, seems like a bug. It seems to me that Quick Connect ought to use the settings as specified in the Site Manager even if the fields to change them aren't available in the Quick Connect dialog.

I'm running FlashFXP 3.7.8 (Build 1332).
yawnmoth is offline  
Old 04-22-2009, 01:03 PM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Thank you for bringing this to my attention. This has been resolved for the next release.

When the quick connect dialog was re-designed these two fields were removed and these values were automatically defaulted to the global value, which resulted in the loss of any custom setting.
bigstar is offline  
Closed Thread

Tags
connect, flashfxp, open, quick, site

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:14 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)