Old 10-15-2001, 11:23 PM   #1
ybmomo
Junior Member
FlashFXP Registered User
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 10
Default homepage problem???

when I get into the message board, the left hand menu will have problem displacing the sub-menus, like support -> something....

just want to mention it.

I am using IE6

keep up the good works
ybmomo is offline  
Old 10-16-2001, 01:20 AM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

This was answered in another thread

http://www.flashfxp.org/~forum/showt...ost&forumid=10
bigstar is offline  
Old 10-27-2001, 05:54 PM   #3
GreatTypo
Junior Member
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 6
Default

uh, bigstar? Was that the link you ment to post?

Great
GreatTypo is offline  
Old 10-27-2001, 06:38 PM   #4
Fusion
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 542
Default

Guess it got shifted due to some recent purges. Now see what you lot did! Now he'll have to purge these three and post another with the proper url.
Fusion is offline  
Closed Thread

Tags
good, ie6, mention, problem, works

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quick Question Rocket442 General Discussion 2 01-21-2005 04:25 AM
Flash hangs during transfers slatts General Discussion 5 01-14-2005 07:50 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:06 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)