Old 11-26-2005, 02:16 PM   #1
helenoksen
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 75
Default Some (all?) URL's are not working in KB section

HTML Code:
Not Found

The requested URL /kb/Welcome_ANSI was not found on this server.
Fix it please, thanks.
helenoksen is offline  
Old 01-17-2006, 12:10 AM   #2
helenoksen
Member
ioFTPD Foundation User
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 75
Default

Still not fixed...

A: Here's a sample Welcome message file that contains ANSI colors.
Your FTP client needs to be able to understand those!

<a href="/kb/Welcome_ANSI"><span style="text-decoration: underline;">Welcome message file with ANSI colors</span></a>
helenoksen is offline  
Old 01-17-2006, 10:59 PM   #3
Linkster
Moderator
Administrator
 
Join Date: Oct 2001
Location: New Mexico, USA
Posts: 1,070
Default

This one has been fixed...we'll try to get through the rest of the KB ASAP. Thanks
Linkster is offline  
Old 06-13-2006, 12:14 PM   #4
Linkster
Moderator
Administrator
 
Join Date: Oct 2001
Location: New Mexico, USA
Posts: 1,070
Default

The KB has been updated. Please let me know if you find any more problems. Thanks for your patience.
Linkster is offline  
Closed Thread

Tags
/kb/welcome_ansi, fix, found, server, url

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:52 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)