Go Back   FlashFXP Forums > > >

Suggestions Post suggestions for upcoming versions

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-06-2005, 07:15 PM   #1
Chrysalis
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 136
Default cpu priority

I recently had a problem when I was maxing my cpu out, not really pushing it but at 100% and the download speed plummeted, considering my max speed is only 240kB using a 100mbit ethernet card I felt a bit dissapointed. My request is can flashfxp have an option allowing to use high cpu priority so it would be less affected under high load.

Thanks
Chrysalis is offline  
Old 06-06-2005, 09:10 PM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,867
Default

you realize that you can change process priority in task manager..
or you can start flashfxp at high cpu priority with command
start /HIGH flashfxp.exe
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 06-10-2005, 03:15 PM   #3
trodas
Junior Member
 
trodas's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 18
Default

I suggest that fellas that need this just change the icon startup to whatever suits them

IMHO adding such power-user options are asking for troubles, when n00bs use them w/o knowing it might hurt other processes badly

And say, mate, how much the speed increased on the high priority? And what do you have running that eat your CPU time? I fold and never had any problems with FlashFXP being so slow
trodas is offline  
Old 06-11-2005, 12:29 PM   #4
Chrysalis
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 136
Default

I havent had it reproduced yet but I think at the time I was playing a fruit machine game on an emulator which uses all cpu, and my download of the net went from my full 2mbit to approx 0.5mbit-1mbit fluctuating wildly, it came back up immediatly after I closed the emu.

I am aware I can change in task manager but doing it that way sometimes is unstable and it has to be done after each time the app is started.
Chrysalis is offline  
Old 08-03-2005, 10:25 AM   #5
trodas
Junior Member
 
trodas's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 18
Wink

And how much time you spendt playing on such bad emulator, that eat all your cpu time?

Besides, the problem might go away, when you use notably faster machine/CPU
trodas is offline  
Old 08-03-2005, 10:36 AM   #6
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

If you check the help file you'll find an INI setting that can be added to start FlashFXP in High Piority mode.
bigstar is offline  
 

Tags
cpu, download, flashfxp, high, speed

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Site to site question, wont connect Xbox4144 General Discussion 3 01-09-2005 10:38 AM
Speed limit busternl Suggestions 1 12-22-2002 10:39 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:19 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)