Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-13-2002, 03:58 PM   #1
rsprim
Junior Member
 
Join Date: May 2002
Posts: 2
Default Maximum Processor Usage when Identifying a local path

Hello! I'm using FlashFXP v1.4.3 Build 835 on a WinXP Pro box and it seems that whenever I preconfigure FXP for a specific local directory that is over 6GB the program uses 80-90% of the CPU and locks up. This behavior only happens with this directory and it happens whether I predefine it or access the directory manually. I don't have any problem accessing subdirectories within this directory. Is there anyway to get around this locking up behavior and still transfer from and to this directory? Thanks.
rsprim is offline  
Old 05-13-2002, 04:42 PM   #2
Celerex_2
Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 55
Default

Maybe it's a system issue, you have problems when accessing in windows explorer or internet explorer or any other program? Maybe there's a corrupted inode or a bad sector. If ya got the pactience, run a scandisk I had the same problem, fixed it no issues
Celerex_2 is offline  
Old 05-13-2002, 04:55 PM   #3
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

1.4.3 835 has some WinXP compatiblity issues, you need to upgrade to the latest public beta.
bigstar is offline  
Old 05-13-2002, 06:36 PM   #4
rsprim
Junior Member
 
Join Date: May 2002
Posts: 2
Default

Thanks BigStar! I updated and problem went away.
rsprim is offline  
 

Tags
behavior, directory, local, locking, predefine

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:36 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)