Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-23-2002, 11:39 PM   #1
Moosee
Junior Member
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 2
Angry Error Connecting to sites

I have started having problems connecting to some ftp's.

It only occurs on some ftp's when it hasnt occur before.
I get the message Error Connection Failed, which I know would normally mean the ftp is down.
But i've tried pinging the ftp and it is up!!
This has occured on multiple ftp's which I know should be up.

I been using this program for years and have never encountered this prob before.

I have also tried connecting to the ftp's with another fxp client and it works.

This problem just occured out of the blue.

What is going on?
Moosee is offline  
Old 02-24-2002, 12:56 AM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Just because a IP is pingable doesn't mean the ftp server is active and online, it just means the IP is active.
bigstar is offline  
Old 02-24-2002, 08:40 PM   #3
Moosee
Junior Member
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 2
Default

Right, but that still doesnt account for being able to connect to the ftp's via another client.

I love flashfxp and have been using it for ages, this problem has just appeared out of the blue and is really bugging me.

Help!
Moosee is offline  
Old 02-25-2002, 01:44 PM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

hmmm.. can you provide us with a copy of the status window text? perhaps that will shed some light on the problem.
bigstar is offline  
 

Tags
connecting, error, ftp, ftps, occured

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SSL problem with 4.0.1 InVisage Bug Reports 5 01-28-2003 09:49 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:18 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)