Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-11-2004, 03:45 PM   #1
Austoon
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 2
Default Error when trying to load a picture

Im trying to upload a picture and i keep getting this msg
266- WARNING! 424 bare linefeeds received in ASCll mode
File may not have transferred correctly.

and when i go to look at the picture it is really messed up.

Any idea how to fix this?....
no matter how many times i try it, it keeps messing up for this picture. Its done this before and usually once i resave the picture and try again it works but for this one it wont for some reason.
Austoon is offline  
Old 05-11-2004, 05:08 PM   #2
Linkster
Moderator
Administrator
 
Join Date: Oct 2001
Location: New Mexico, USA
Posts: 1,070
Default

you need to transfer in binary mode.
Linkster is offline  
Old 05-11-2004, 06:44 PM   #3
Austoon
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 2
Default

How do i go about doing that?
Austoon is offline  
Old 05-11-2004, 08:19 PM   #4
Linkster
Moderator
Administrator
 
Join Date: Oct 2001
Location: New Mexico, USA
Posts: 1,070
Default

it should be in auto mode unless you changed it...check out this page, and see if that helps you...HELP is your friend

http://www.flashfxp.com/help/using-t...g-automode.php
Linkster is offline  
 

Tags
idea, messing, picture, times, upload

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Speed limit busternl Suggestions 1 12-22-2002 10:39 AM


All times are GMT -5. The time now is 03:36 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)