Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-20-2004, 10:00 AM   #1
Hellayeah
Junior Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 2
Unhappy passive off please

Hey there

* FlashFXP v[2].[1], build [924], [ ]registered, [X]unregistered, [ ]pirated
* OS [ X] WinXP, [ ] Win2K, [ ] Win98, [ ] WinME, [ ] Other
* Running behind NAT/router [ ] Yes & Model [ ], [ X] No, [ ] Not sure
* Running firewall [ ] Yes, Name [ ], Ver. [ ], or [ X] No
* Running Antivirus [ ] Yes, Name [ ] or [ X] No
* Network [ X] xDSL, [ ] CABLE, [ ] Dail-Up, [ ] Other

I've tried to turn off passive mode in options and in site manager, but somehow it tries to transfer using passive mode anyway and just skips the files and lists instead ..how can i turn passive mode completely off? I use alt-site-to-site download (not pasv)....i've tried everything by now it used to work but the damn passive thing has to be turned off for good..

[16:59:09] [R] PASV
[16:59:09] [R] 227 Entering Passive Mode (xxx,xx,xx,xx,xx,4<
[16:59:09] [R] TYPE I
etc.



/Hell
Hellayeah is offline  
Old 04-20-2004, 10:03 AM   #2
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

Are you trying to perform a site to site transfer? If so then you need to change the Alternative FXP options. keep min mind one site must use passive mode.
bigstar is offline  
Old 04-20-2004, 10:11 AM   #3
Hellayeah
Junior Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 2
Default

Quote:
Originally posted by bigstar
Are you trying to perform a site to site transfer? If so then you need to change the Alternative FXP options. keep min mind one site must use passive mode.
Hi bigstar

Thanks for the fast reply...

I didn't knew one of the sites had to be checked as passive mode, but yes, i'm trying to transfer from one site to another. It's weird, cause it worked as supposed to a while ago.

SITE A (alt site-to-site pasv on) ---> file ---> SITE B ( alt s-to-s download on) =

[17:10:21] [R] PASV
[17:10:21] [R] 227 Entering Passive Mode (xxx,xx,xx,xx,xx,9<
[17:10:21] [R] TYPE I
[17:10:21] [R] 200 Type set to I.
[17:10:21] [L] TYPE I
[17:10:21] [L] 200 Type set to I.
[17:10:21] [R] PASV
[17:10:22] [R] 227 Entering Passive Mode (xxx,xx,xx,xx,xx,9<
[17:10:22] [R] PASV

SITE A (alt site-to-site down on) ---> file ---> SITE B ( alt s-to-s pasv on) =

[17:13:08] [L] 426 Connection closed: Connection timed out.
[17:13:09] [R] 425 Cannot open data connection.
[17:13:09] Transfer Failed!





edit: and why does the alt. site-to-site change automatically in favorites sites. When I set it one time it's supposed to be like that in the future.
Hellayeah is offline  
Old 04-20-2004, 11:14 AM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

If I understand you correctly you checked alt fxp for both sites? Both the sender and the reciever? This in turns cancels each other out.

Once the setting it set it should retain its value. I conducted a couple tests and this value appears to be saved/restored correctly.
bigstar is offline  
 

Tags
mode, passive, running, [165909], [r]

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
why do i get this error ? twisted General Discussion 0 05-02-2005 11:25 PM
cant browse a directory MiSiL General Discussion 5 03-11-2005 07:44 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:27 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)