Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-30-2004, 04:30 PM   #1
Biggy
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2
Default Help With Port Change

Is there anyway to change the port that FlashFXP uses to d/l with??? I dont use a firewall or anything else..I just login and download. But I want FlashFXP to download using a certain port. Is there anyway to change that port # inside Flash or inside windows. I use Win XP..... PLZ HELP!!
Biggy is offline  
Old 01-30-2004, 08:47 PM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,831
Default

F6, "Proxy/Firewall/Ident" tab, "Limit Local port range to:", specify which port range you want flashfxp to use.
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 01-30-2004, 11:21 PM   #3
Biggy
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2
Default

Yes I know of that already but it only allows you to choose between 1024 and 2048 and I would like to use a port range lower then 1024.....

Any way at all to do that ??

thanks!!
Biggy is offline  
Old 01-31-2004, 02:29 AM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

due to security reasons most ftp servers will not connect to a port below 1024. FlashFXP enforces this policy by limiting the port range.
bigstar is offline  
 

Tags
change, download, flashfxp, inside, port

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:17 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)