Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-06-2003, 01:55 PM   #1
Virus0
Junior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1
Default Error "426"

I am try to connect but:

(pasiv mode off)
150 Opening ASCII mode data connection for /bin/ls.
426 Data connection closed, transfer aborted.
Data Socket Error: Connection Failed


(passiv mode on)
200 Type set to A.
PASV
227 Entering Passive Mode (192,168,1,11,11,95)
Data Socket Error: Connection Failed

I dont know why !

If u can tell it me ?????????????
Virus0 is offline  
Old 10-06-2003, 03:44 PM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,831
Default

no help can be offered untill you read forum posting RULES
http://forum.flashfxp.com/showthread...&threadid=3078
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 10-06-2003, 09:28 PM   #3
MidKnight
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
ioFTPD Registered User
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 857
Default

incorrectly set firewall on either end. try it with IP Masq turned on for the site
MidKnight is offline  
 

Tags
connection, data, error, failed, mode

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:28 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)