Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-22-2003, 09:00 AM   #1
Tagger
Junior Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 2
Default Change default port

Is it possible to change the default port in the Quick Connect window?

I'm using v. 2.1 build 924, registered, on an XP Pro box.

Thanks-
Tagger is offline  
Old 06-22-2003, 03:58 PM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,839
Default

yes..just enter new port in the text box...
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is online now  
Old 06-22-2003, 04:46 PM   #3
Tagger
Junior Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 2
Default

<<chuckle...>>

Actually, I guess I mean the "default" port. As in, when I open the Quick Connect window, I would like the default port to be something other than 21.

I know I can change it manually. My goal is to have a different number as a default entry when the window opens.

Thanks-
Tagger is offline  
 

Tags
build, change, default, port, registered

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:27 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)