Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-03-2003, 02:07 AM   #1
blash
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 10
Default Is there anyway that can display what proxy it is connecting?

the newest build doesn't show the proxy info anymore when connecting. Is there a way that can display the info again?

Now
===
WinSock 2.0
Connecting to 1.1.1.1 via Proxy

Before
====
WinSock 2.0
Connecting to 1.1.1.1 via Proxy
Connected to Proxy 2.2.2.2 Port 1813
blash is offline  
Old 04-03-2003, 07:01 AM   #2
blash
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 10
Default can you add back => Connected to Proxy 2.2.2.2 Port 1813 in transfer window?

NOW
====
Connecting to 1.1.1.1 via Proxy
220 www Microsoft FTP Service (Version 4.0).

Before
=====
Connecting to 1.1.1.1 f via Proxy
Connected to Proxy 2.2.2.2 Port 1813
220 www Microsoft FTP Service (Version 4.0).

I would like to see what proxy I am connecting to, cos sometimes I use different proxy on different ftp, and without it displaying in the transfer window, I would have to go to preference to dig it up.... so troublesome.

Please add back the proxy info!!!

Thanks
blash is offline  
Old 04-03-2003, 07:40 AM   #3
Shark
Senior Member
FlashFXP Beta Tester
 
Shark's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 606
Default

It doesnt help your cause if you post the same thread in different sections.

I have merged your thread from suggestions back into general.

What build of FlashFXP are you running ?
Shark is offline  
Old 04-03-2003, 08:21 AM   #4
blash
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 10
Default

build 906 is the last build that will show the proxy info. 907 and on doesn't anymore
blash is offline  
Old 04-03-2003, 10:25 PM   #5
blash
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 10
Default

shark, am I correct? can you add back the line? thanks!
blash is offline  
Old 04-03-2003, 11:59 PM   #6
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

This line has been removed, I don't expect it to return.
bigstar is offline  
Old 04-04-2003, 07:59 PM   #7
blash
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 10
Default

why not? it is just a line of info that will help alot when using socks.

for example, when connecting via socks if the line says connected to proxy and not to ftp, i would then know the socks work and not the ftp.

Without the line, i have to try connecting it without socks first to make sure the ftp is working, and then use socks to connect again....

Other ftp programs most show this info, ie smartftp/flashget etc... I am sure people who use socks would love this feature.

I am behind university proxy and I have to depend on socks to connect non-standard ports.

I would reallly appreciate if you would re-consider adding it back!

Thanks!
blash is offline  
Old 04-07-2003, 06:44 AM   #8
tommytao
Member
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 37
Default

blash, i agree with u~

thx to arthor if it can be added back~
tommytao is offline  
 

Tags
1.1.1.1, connecting, display, proxy, winsock

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:21 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)