Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-04-2003, 12:44 PM   #1
Zinc69
Junior Member
FlashFXP Registered User
 
Join Date: May 2002
Posts: 18
Default choosing between interfaces

i was wondering if ther was a setting that could choose what NIC adapter to use

i have 2 NICs, 2 differnt connections to the internet
and to speed up and upload i would like to spilt it up and send 1/2 though the one connection and the other 1/2 through the other connection

i have tried bridgeing too and that dont work

just wondering if FFXP supposrts that or is there another program that does that

thx
Zinc69 is offline  
Old 02-04-2003, 06:51 PM   #2
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,840
Default

preferences, "Proxy/Firewall/Ident" tab, "Bind sockets to this address:" and enter ip of the connection you want to use.
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 02-26-2003, 06:21 PM   #3
BroKnBones
Junior Member
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 1
Default

What if the external (public) IP is dynamic ? Sorry if this has been addressed already ...

My FlashFXP always defaults to the IP of the WLAN NIC, while my internet connection is on the other NIC, with a dynamic IP

Lorenzo
BroKnBones is offline  
Old 02-26-2003, 08:39 PM   #4
MxxCon
Super Duper
FlashFXP Beta Tester
 
Join Date: Oct 2001
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,840
Default

if you have dynamic ip then get dynamic dns service and enter your dynamic host name in flashfxp. it'll automaticaly get new ip.
__________________
[Sig removed by Administrator: Signature can not exceed 20GB]
MxxCon is offline  
Old 02-27-2003, 12:33 AM   #5
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

uh I don't think that will work. It might but unlikely. The NIC used is based on your routing table.
bigstar is offline  
 

Tags
1/2, bridgeing, connection, interfaces, wondering

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Queue not following Global "If File Exist" rules Dude_1 General Discussion 0 09-20-2004 02:58 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:58 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)