Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-02-2002, 11:22 AM   #1
madboy
Junior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 5
Default Help With Commands

hey ppl
i got a question about the custom commands

lets say i got a file i want to execute
i do
site exec %d[Enter Executable File]

lets say i want it to be executed twice
i do
site exec %d[Enter Executable File]
site exec %d[Enter Executable File]

( in the same cmd )

how can i do that it will use the paramater from the first prompt
so i dont have to enter the same file twice?

plz answer soon
thx dudes
madboy
madboy is offline  
Old 12-04-2002, 08:15 AM   #2
madboy
Junior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 5
Default Anyone?!?!

Anyone?!?!?
madboy is offline  
Old 01-28-2003, 03:16 PM   #3
madboy
Junior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 5
Default UP

After A Very Long Time!
Plz Helppppppppppppp
madboy is offline  
Old 01-28-2003, 10:34 PM   #4
bigstar
FlashFXP Developer
FlashFXP Administrator
ioFTPD Beta Tester
 
bigstar's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 8,012
Default

It seems I missed your first two posts.


site exec %d[Enter Executable File]
site exec %1
bigstar is offline  
Old 02-03-2003, 01:36 PM   #5
madboy
Junior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 5
Default

thx!
i forgot about it lol !

thx alot!!
madboy is offline  
 

Tags
%d[enter, exec, executable, file], site

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Having some odd issues: Blackcomb General Discussion 3 05-13-2005 03:24 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:48 PM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)