Go Back   FlashFXP Forums > > > >

General Discuss anything and everything related to FlashFXP

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-08-2002, 06:37 AM   #1
mataquo
Junior Member
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1
Question Entering Passive Mode *disconnect*

Can anyone help out here?
I just downloaded the latest FlashFXP and whenever I try and connect to my university FTP account, it goes through the connection process (says it connects to the server) and then when it reaches 'Entering Passive Mode' it stops for a few minutes and then disconnects.
If anyone has any suggestions on what exactly is going wrong, I'd appreciate it if you could let me know. It'd be a pain if I had to go all the way into university just to upload something.

Thanks
mataquo is offline  
Old 07-08-2002, 08:37 AM   #2
DYN_DaTa
Senior Member
FlashFXP Scripter
 
Join Date: Jan 2002
Location: Madrid, Spain
Posts: 346
Default

mmm, try connecting without PASV mode (PORT mode) and also try checking "Site use IP mask/NAT..." on toggles options.
DYN_DaTa is offline  
 

Tags
entering, mode, passive, university, wrong

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
why do i get this error ? twisted General Discussion 0 05-02-2005 11:25 PM
Deleted Profile On Flash rouil General Discussion 0 04-02-2005 09:03 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:49 AM.

Parts of this site powered by vBulletin Mods & Addons from DragonByte Technologies Ltd. (Details)